Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında ortaya çıkan ciddi durumu değerlendirmek üzere, bugün Genelkurmay Başkanlığı Karargahında Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevli bütün Orgeneral ve Oramirallerin katılımı ile bir toplantı icra edilmiştir" mesajından sonra gözler yarına çevrildi
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın Genelkurmay  Başkanı Org. İlker Başbuğ ile birlikte saat 11:00'de Cumhurbaşkanı Gül ile görüşecek.
Balyoz operasyonu ile başlayan Ankara'nın sıcak trafiği dün akşam orgerallerin karargahta yaptığı toplantı ile endişe veren bir bekleyişe dönüşmüştü.
Bu gelişmelerden sonra Başbakan Erdoğan'ın dün gece geç saatlerde İspanya'dan dönmesiyle birlikte gözler Erdoğan ile Org. Başbuğ'a çevrilmişti.
Ankara kulislerinde gün boyu  Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı'nın görüşüp görüşmeyecekleri araştırıldı.
İkilinin yarınki haftalık olağan görüşmesi de TBMM'deki İçişleri Bakanı hakkındaki gensoru oylamasına denk geldiği için yapılmama olaslığı ortaya çıkmıştı.
Bekleyiş akşam saatlerinde bitti ve açıklama Başbakanlık'tan geldi.
Yarın  saat 11:00'de Çankaya Köşkü'nde  üçlü bir zirve gerçekleşecek.
Görüşmede Ankara'nın sıcak gündeminin masaya yatırılması bekleniyor...