Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı!
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı
'Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
"Narkoçelik-14” operasyonlarında 321 şahıs yakalandı
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
KDV uygulama tebliğinde değişiklik
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de
HABERLER>SPOR
14 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:21

“Çıtayı yukarı taşıyacağız”

Yıllar önce Ankara’ya göç etmiş insanların doğduğu kenti sevmesini anlayışla karşıladığını belirten Koç, “Ancak, bu kişiler yaşadığı kente ve o kentin en önemli marka değerlerinden biri olan Gençlerbirliği’ne sahip çıkmalı” diye konuştu.

“Çıtayı yukarı taşıyacağız”

Gençlerbirliği  Kulübünün Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Koç , sezonu en iyi yerde bitirmek için son  iki maçta en fazla puanı toplamayı hedeflediklerini belirtip, gelecek sezon için “Gençler çıtayı yukarı taşıyacak” diye konuştu. Stutgart’ta oturan kişinin Bayern Münih’i, Barcelona ’da yaşayan insanların Real Madrid ’i tutmadığını belirten Koç, “Herkes yaşadığı kentin kıymetini bilmeli, ona önem vermeli ve o kentin en önemli marka değerine sahip çıkmalı” ifadelerini kullandı. Ankara ’da, Türkiye ’nin bir çok kentinden göç etmiş insanların yaşadığını dile getiren Koç, şunları söyledi:
“İnsanların doğduğu kenti sevmesi gayet doğal. Ancak bu kişiler, yaşadığı kente ve o kentin en önemli marka değerlerinden biri olan Gençlerbirliği’ne sahip çıkmalı. Onu benimsemeli. Bu da komple bir proje ile mümkün olacaktır. Bu konuda, medya, spor adamları, yöneticiler, taraftarlar bir bütünlük sağlanmalı. Bunu gerçekleştirmek için ulusal ve uluslar arası kampanya ve planlarımız var. Ünlü şair Yahya Kemal’in, Ankara ile ilgili sözleri çok kullanılır. Ancak Yahya Kemal bugün    yaşasaydı ve Ankara’yı görseydi, kesinlikle söylediklerinin tersini söylerdi. Çünkü Ankara medeni bir şehir. Sürekli gelişiyor, her alanda kendini yeniliyor. Yaşaması çok rahat bir kent. Bizim bu olguları güçlendirmemiz, kentimize ve onun değerlerine sarılmamız lazım.”

CAVCAV KRİTERLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Yöneticilikte birinci yılını doldurduğunu hatırlatan Koç, şöyle konuştu:
“Bu sürede kulübü tanıdık. Tanıdıkça da daha çok sevdik. 15 yıllık Gençlerbirliği kongre üyesiyim. Ankara’ya hizmet etmesi gereken herkesin bu markaya da hizmet etmesi gerektiğine inanıyorum. Valilik, Odalar Birliği, Ticaret Odası, Sanayi Odası, belediyeler, iş adamları, bürokratlar, yani her kesimden insan, bu hizmetin bir parçası olmalı. Tüm değerlerin bir araya geleceği ve düşüncelerini paylaşacağı bir çalıştay organize etmeyi düşünüyoruz. Gençlerbirliği, futbolda, Avrupa kriterlerine uygun belki de tek takımdır. Bunun gerçekleşmesinde deneyimli başkan İlhan Cavcav ’ın büyük emeği ve çalışması var. Bu başarıda, İlhan Cavcav kriterleri diye niteleyebileceğimiz ilkeler ve altyapı çalışmalarının büyük önem taşıyor. Cavcav’ın (önce kulübü düşüneceksiniz) yaklaşımı, temellerin sağlam atılmasına ve bugünlere gelinmesine çok büyük katkı vermiş durumda. Bugün, yönetim kurulunda başkan ile birlikte futboldan teknik olarak anlayan bir çok isim var. Bu da çıtayı yüksek tutma anlamında, önemli bir rol oynayacaktır.”
“Ankara bizim için kutsal ve kıymetli. Gençlerbirliği de bunun içinde çok ayrı bir hikayesi olan, Cumhuriyetle yaşıt ve Ankara’ya yakışır bir kulüp. Başkanı, yöneticisi, teknik ekibi, oyuncusu ve taraftarı ile her dönem ayrı bir kalite sunmuştur. Okuldur, ekoldür. Tüm bu özellikleriyle, Ankara’nın en önemli değerlerinden biridir. Herkesin bu bilince sahip olmasını, sahip olduğu bu değere kendinden değer katmasını istiyoruz. Seyirci sayımız az. Ancak eğitimli, kaliteli ve nitelikli olduğu konusunda herkes hemfikir. Aynı zamanda da çok fedakarlar. Zaman  içinde bu sayının artacağına inanıyorum. Bu yönde çalışmalar yürütüyoruz.”

STADI YENİLENMEYEN KENT KALMADI

“Sezona kötü başladık. Saha sonuçları iyi değildi ancak direksiyondaki kaptan tecrübeli olunca, onun aldığı kritik kararlarla, yolculuğumuz kazasız tamamlandı. Başkan, bir taraftan ciddi sağlık sorunları ile uğraşırken, diğer taraftan kulüp işlerine zaman ayırıp, deneyimi, bilgisi ve becerisi ile hepimize örnek ve yardımcı oldu.”
“Ankara ve Gençlerbirliği ile ilgili konularda, yaşanan sıkıntıları, yapmak istediğimiz çalışmaları ve düşüncelerimizi her platformda dile getiriyoruz. Yeni bir stat, Ankara için vazgeçilmezdir ve bir an önce bununla ilgili bir çalışma da başlamalıdır. Ankara dışında neredeyse yenilenmemiş stadı olmayan kent kalmadı. Biz de yönetim olarak bu konuyu yakından takip ediyoruz. Belediye başkanımızın da stat konusundaki ilgi ve desteğini biliyoruz.”
“Ankara, tarihi öneme sahip bir kent. Bunu, çocukların daha iyi bilmesi, bu tarihi doku içinde ayrı öneme sahip değerleri daha iyi anlaması gerekiyor.Milli Eğitim Bakanlığı ve okullarla birlikte yapmayı düşündüğümüz çalışmada, Gençlerbirliği konulu bir kompozisyon yarışması organize etme planlarımız var. Kaliteli ve doğru büyümede, planlı adımlar atılmalı. Çocuklar ve gençler, yaşadıkları kentin değerlerini bilir, tanır ve iyi kavrarsa, onlara daha çok sahip çıkar düşüncesindeyiz.”

 
Şehidin adı yaşatılacak
 
Spora engel yok
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Badmintonda dayanışma
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Badminton Federasyonu Başkanı Fırat ...
Stat tartışması
19 Mayıs Stadı’nın ‘güvenli’ olmadığına dair hazırlanan rapor, kırmızı-siyahlı ...
Şampiyonluk coşkusu
Yenimahalle’de, Kadınlar Hentbol Süper Lig’inde elde edilen zafer coşkuyla ...
 
Şampiyonun adı değişmedi
Yenimahalle Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda kadınlar hentbol ...
Osmanlı kariyer zirvesinde
İki farklı isimle 6 sezondur mücadele ettiği Süper Ligde en başarılı dönemini ...
Gençler’in sorunu disiplin
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Medicana Sivasspor maçının ...
 
‘Yenilmezlik baskı kuruyor’
Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Bursaspor ile 3-3 berabere kalan ...
Şampiyonun adı değişmedi
Yenimahalle Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yılda kadınlar hentbol ...
Gençler’in sorunu disiplin
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Medicana Sivasspor maçının ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri