Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim için milletimize verdiğimiz her söz namus sözüdür'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim için milletimize verdiğimiz her söz namus sözüdür"
Bakan Kacır: 'Bilim merkezlerimizde 865 bin gencimizi bilim dünyasıyla buluşturduk'
Bakan Kacır: "Bilim merkezlerimizde 865 bin gencimizi bilim dünyasıyla buluşturduk"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TCG Anadolu Çanakkale Boğazı’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TCG Anadolu Çanakkale Boğazı’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya hep devam edecek'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatmaya hep devam edecek"
LGS başvuruları başladı
LGS başvuruları başladı
HABERLER>EĞİTİM-BİLİM
16 Ağustos 2020 Pazar - 13:24

Uğur Koleji, 17 Ağustos'ta "online takviye telafi eğitimi"ne başlayacak

Veliler ve öğrencilerin kayıt maratonu sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın pandemi sürecinde okulların açılması ile ilgili kararına göre özel okullar 17 Ağustos'ta online takviye telafi eğitimine başlayacak.

Uğur Koleji, 17 Ağustos ta  online takviye telafi eğitimi ne başlayacak

Önümüzdeki pazartesi günü telafi eğitimlerine başlayacak öğrenciler için “online” ders zili çalacak.

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Bilim Kurulu tavsiyesiyle alınan kararları açıkladı. Buna göre 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı, 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle başlayacak. Yüz yüze eğitime ise MEB tarafından açıklanacak planlamayla kademeli olarak 21 Eylül'de dönülecek. MEB tarafından özel okulların 17 Ağustos itibarıyla takviye- telafi eğitimine online olarak devam edebileceği de açıklandı.

“TEK KAMPÜS, TEK OKUL” OLMANIN AVANTAJI İLE
“UZAKTAN EĞİTİM”DE DE YÜKSEK BAŞARI

Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Balkaya, “Florya Uğur Koleji İlkokulu 1. sınıf kayıtlarımıza sınırlı kontenjanlarımızla devam etmekteyiz. 17 Ağustos itibariyle 8.’inci ve 12.’inci sınıflarımız için LGS ve YKS Etüt derslerimize “Uzaktan Eğitim Modeli” ile başlıyoruz. 24 Ağustos’ta ise 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 ve 10. sınıflar için Uzaktan Eğitim Modeli ile “Telafi Eğitimlerimiz” başlıyor. Ayrıca yine 17 Ağustos’ta aramıza yeni katılan ve dileyen öğrencilerimiz için de 2 haftalık  “Online İngilizce Takviye Programımız” başlıyor.  Sınav maratonumuz tüm heyecanı ile sürüyor. 31 Ağustos’ta Florya Uğur Koleji, Uğur Anadolu Lisesi ve Uğur Anaokulu olarak tüm sınıflarımızdaki öğrencilerimiz için uzaktan eğitim modeli ile yeni eğitim-öğretim yılına başlıyoruz. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birebir iletişim halinde olan bir okuluz. “Tek kampüs, tek okul” olma felsefemizin verimini özellikle uzaktan eğitim sürecinde de her öğrencimize maksimum ilgi gösterme imkanı bulduk, velilerimizi her gün birebir görüşmeler yaparak yönlendirebildik. Florya Uğur Koleji İlkokulunda okula yeni başlayan öğrencilerimize “Hedefle, başla, geliştir, öğren ve yap” eğitim modelini uygulayarak onları tanıyor, aynı zamanda ailelerini de sisteme dahil ederek çağa ayak uyduracak genç kuşaklar yetiştirmek için her bir ders için öğrencimizi rehberlik servisimiz ile ayrı ayrı ele alarak, hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüz dünyasında, bilişim teknolojileri araçlarının günlük yaşamımızdaki önemi tartışılmaz bir gerçek olduğuna dikkat çeken Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Balkaya, “Öğrencilerimizi sadece gelecekteki kariyerlerini düşünerek, akademik becerilerle donatmak yeterli değil. Onları aynı zamanda çağın getirdiği ve getireceği teknolojik becerilerle de donatmamız çok önemli. Uğur Koleji olarak “Bilişim Teknolojileri”nde hedefimiz, her zaman, öğrencilerimizi 21. yüzyıl becerileriyle donanmış bireyler olarak yetiştirmektir” diye konuştu.

DERSLERİMİZ VE BİLİŞİM GARAJI AKADEMİSİ İŞBİRLİĞİ
UĞUR’LU ÖĞRENCİLER HAYAL EDİYOR, TASARLIYOR VE ÜRETİYOR

Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Balkaya sözlerini şöyle sürdürdü:

“Florya Uğur Koleji olarak, “Kodlama, Üç Boyutlu Tasarım, Akıllı Cihaz Tasarımı, Web Tasarımı, Girişimcilik” derslerini sunuyoruz.  Bilişim Teknolojileri derslerimizde kullandığımız online eğitim platformumuz olan “Bilim Garajı Akademisi” ile kodlama, 3 boyutlu tasarım, akıllı cihaz tasarımı, programlama, web tasarımı ve girişimcilik alanlarında yetkin öğrenciler yetişiyoruz. Bilişim Garajı, 5-16 yaş arası çocuklarımıza ‘kodlama’, ‘üç boyutlu tasarım’, ‘akıllı cihaz tasarımı ve programlama’, ‘web tasarımı’ ve ‘girişimcilik’ alanlarında bilgi ve beceri kazandıran bir online eğitim platformudur. Bilişim Teknolojileri derslerinde kullandığımız “Vex IQ Robotik Kodlama” ve “Vex V5 Robotik Kodlama” uygulamaları ile öğrencilerimiz hayal ediyor, tasarlıyor ve üretiyor.”

"BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR"

YKS ve LGS başarılarına da değinen Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Balkaya, “Öğretmenlerimizin yakın takibi ve velilerimizin desteği ile “Uğur Koleji, YKS ve LGS Hazırlık Programları’mız ile akademik danışmanlar eşliğinde sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin aldıkları puanlar çok başarılıYKS ve LGS başarı grafiğimiz her yıl Türkiye ortalamasının çok üzerinde.Pandemi sürecinde sınavlardaki sorular ilk dönemden gelmiş olsa da online derslerimizdeki disiplinimiz ile öğrencilerimiz akademik takvimden ve sınav disiplinlerinden asla kopmadılar. Öğretmen, öğrencilerimiz, kurumumuz ve velilerimiz arasında sağladığımız bu yoğun iletişim ve sinerjinin de sonuçlarını sınavlarda yüksek başarı yüzdelik dilimleri arasında çok sayıda öğrencimizi görerek aldık” diye konuştu.

Sertifikalarının uluslararası geçerliliği olan İngilizce, Almanca ve İspanyolca sınavlarına katılan Uğur Koleji’nin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri aynı zamanda okulumuzda bu sınavlar için hazırlanmış özel eğitim programlarına katılıyorlar. Ayrıca öğrencilerimiz İngilizce’de uluslararası başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Uğur Koleji, İngiltere’nin çok ünlü üniversitelerinden birinin sınav merkezi.  Aynı zamanda öğrencilerimiz ilkokul ve ortaokulda bu sınavlara özgü programlarla özel bir hazırlık sürecinden geçiyor.  Her yıl 130 farklı ülkede iki milyondan fazla aday bu sınavlara katılmakta. Bu üniversitenin sağladığı sertifikaya sahip olmak başlı başına bir başarı olarak tüm dünyada tanınmakta. Öğrencilerimiz her yıl bu sınavlara yüzde yüze varan başarılar göstermekte. Marmara bölgesi ortalamasının çok üzerinde puanlar almakta.

Florya Uğur Koleji Akademik Programları hakkında detaylı bilgi için “0212 592 88 44” numaralı telefondan okula ulaşabilir. Ayrıcaveliler “www.ugurkoleji.com.tr”  adresi üzerinden “Bilgi İstek Formu’nu doldurabilirler. Florya Uğur Koleji “Kurumsal İletişim Birimi” web sitesi üzerinden iletilen formları inceleyerek, en kısa sürede velilere geri dönüş yapmaktalar.


Hibya Haber Ajansı

 
AKUT, “pandeminin arama kurtarma kriterlerini” paylaştı
 
Galatasaray'da transfer çalışmaları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Boğaziçi mezununa ABD'nin lider üniversitesinden burs
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Fizik lisans ...
YKS’de tercih süresi sona eriyor, kararsızlar ne yapmalı?
Üniversite adaylarının geleceğini belirleyen önemli dönüm noktalarından ...
21 Eylül’e kadar uzaktan eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yaptı.
 
20 bini aşkın adayla birebir görüşme yapıldı
YKS sonuçlarının açıklandığı 27 Temmuz 2020 itibariyle tüm yerleşkelerinde ...
Üniversiteler “Yeni Normal”e hazır mı?
Koronavirüs salgını nedeniyle 2019-2020 yılı eğitim-öğretim döneminin ...
LGS 2020 yerleştirme sonuçları açıklandı
2020 Yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) yerleştşrme sonuçları açıklandı.
 
Sabah diploma öğleden sonra iş
?Öğrenci kabulüne 2016-17 akademik yılında başlayan Konya Gıda ve Tarım ...
TercihFest’te önemli mesajlar
Türkiye'nin ilk ve tek online tercih festivali ‘TercihFest’ başladı. Festivalin ...
Üniversite tercihi yaparken bunlara dikkat
Üniversite tercihleri için son tarih 14 Ağustos. Bazı adayların seçecek ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri