Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>GÜNDEM
23 Temmuz 2013 Salı - 11:34

Keçiören Belediyesi Kars, Ardahan ve Iğdır ile Fas'ı Buluşturdu

ANKARA GAZETESİ / Keçiören Belediyesi 5.

Keçiören Belediyesi Kars, Ardahan ve Iğdır ile Fas ı Buluşturdu

ANKARA / Keçiören Belediyesi 5.Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında serhatlar diyarı Kars, Ardahan ve Iğdır ile Fas'ı bir araya getirdi.

Kars, Ardahan, Iğdır ve Fas Gecesi, Kalaba Spor Tesisleri etkinlik alanındaki Kars, Ardahan, Iğdır Kültür Evi ile Fas Kültür Evi'nin açılışı ile başladı. Kültür evlerinin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Iğdır Valisi Ahmet Pek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Fas Büyükelçisi Lotfi Aouad ve Kars, Ardahan, Iğdır Serhatlar Birliği Başkanı Erdoğan Yıldırım birlikte yaptı.

"KARS'TAN SELAM GETİRDİM"

"Kars'ın dağlarının rüzgarını, yaylalarının kokusunu, insanının şefkatini ve tüm Karslıların selamını getirdim." diyen AK Parti Kars Milletvekili Kılıç, Türkiye'nin çok güzel kültürel değerlerinin olduğunu belirterek, "Bu değerlerin yaşatılması için öncülük edilmesi lazım. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak buna çok güzel öncülük ediyor. Bu gece hemşehrilerimiz Keçiören'de, Kars, Ardahan, Iğdır özlemini gideriyorlar." dedi.

Iğdır Valisi Pek ise Ramazan ayının kardeşliğe, birlik beraberliğe ve barış içerisinde yaşamaya vesile olan aylardan biri olduğunu ifade ederek "Kars, Ardahan, Iğdır Ankara'ya çok uzak olan illerimiz. Buradaki hemşehrilerimize ve tüm Keçiörenlilere oradakilerin selamlarını getirdim. Bu güzel etkinliğin hazırlanmasından ötürü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışmaya vesile oluyorlar." diye konuştu.

"FAS İLE IĞDIR'I BULUŞTURDUK"

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da bu gece Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nde sınırları aşan kardeşliğin güzel bir örneğini yaşadıklarına dikkat çekerek şunları söyledi: "Kars, Ardahan, Iğdır ve Fas'ı birlikte misafir ediyoruz. Bizim coğrafyamızın batısında bulunan Fas, sınırımızın en uç noktasındaki Iğdır ile buluşuyor. Bereketin, kardeşliğin, paylaşmanın en yükseğe çıktığı mübarek bir aydayız. Cenab-ı Allah bizleri birlik ve beraberlik içerisinde binlerce yıl yaşatsın. Acı çeken Müslüman ülkelerin Allah yardımcısı olsun, dualarımız onlarla birlikte. Keçiören'de Ramazan bir başka yaşanıyor. Hepiniz eviniz Keçiören'e hoş geldiniz ."

"ORTAK DEĞERLERİMİZ VAR"

Müslüman Fas halkının İslami ve kardeşçe selamını getirdiğini belirten Fas Büyükelçisi Aouad ise "Coğrafi uzaklığımızı saymazsak Fas ve Türkiye'nin manevi, kültürel, dini anlamda ortak değerleri vardır. İki ülke arasındaki ilişkiler her geçen gün gelişiyor. Bunun en önemli göstergesi Başbakan sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ay Fas'a gerçekleştirdiği resmi ziyarettir. Birçok alanda anlaşmalar imzalandı" dedi. Büyükelçi, Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'ne katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, "Her sene Ramazan ayında bu etkinliğe büyük bir istekle katılıyoruz. Bu etkinliğin mimarı olan Belediye Başkanı Mustafa Ak'a şükranlarımı sunuyorum. Farklı coğrafyalardan ülkeleri bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. Keçiören zaten ileride, ama daha da ileriye gideceği günler diliyorum. Keçiören'e her geldiğimde ne kadar ilerlediğini ve geliştiğini görüp mutlu oluyorum. Bu mübarek Ramazan ayında Başkan Ak'a ve Keçiörenlilere sağlık, mutluluk diliyorum." diye konuştu.

"DOYDUĞUMUZ YER ANKARA"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez de Kars Çıldır'da yediği ekmeğin vefası olarak bu geceye katıldığını kaydederken, "Bu güzel etkinlikler birlik ve kardeşliği artırıyor. Bu tür faaliyetleri düzenlediği için Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bize uzakları yakın eden bu anlayışı kutluyorum." dedi.

Kars, Ardahan, Iğdır Serhatlar Birliği Başkanı Erdoğan Yıldırım ise, etkinlik alanını dolduran kalabalığa baktığında Türkiye'yi gördüğünü söyleyerek, "Doğduğumuz yer Kars, Ardahan, Iğdır olabilir ama, doyduğumuz yer Ankara. Kars, Ardahan, Iğdır olarak ülkemizin birlik ve beraberliği için her zaman sizlerin emrindeyiz. Bize desteklerini esirgemeyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum. Allah Ramazan-ı Şerif'inizi mübarek eylesin." ifadelerini kullandı.ANKARA /

 

 

 
Sisiad İftarında İstikrar Mesajı
 
ADAYLARIN BAYRAMI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sisiad İftarında İstikrar Mesajı
ANKARA GAZETESİ / Sincan Etimesgut Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD), ...
Açılışı yüzerek yaptı
ANKARA GAZETESİ / Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, ...
Teleferik projesi 8 aya bitecek
ANKARA GAZETESİ / Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir ...
 
Metroda geri sayım başladı
ANKARA GAZETESİ / Başkent’te devam eden ve 29 Ekim’de eş zamanlı olarak ...
Tiflis Arena
ANKARA GAZETESİ / Tiflis Caddesi’ne yapılan basketbol sahası, ilgisizlik ...
Çinçin'e Bilimsel Çözüm
Prof. Dr. Tevfik Erdem, "Çinçin’deki çocuklar, 'Polis amca' eğitimleriyle ...
 
Emektara bu yapılmamalı!
Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren görev yaptıktan sonra emekliye ...
Esnaf isyan ediyor
Ankara Kalesi’ne çıkış yolu olarak kullanılan Çıkrıkçılar Yokuşu’nda devam ...
Yüksek Hızlı Tren Köprüye Takıldı
ANKARA GAZETESİ / Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDDY) Genel ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri