Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu
Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
3 terörist etkisiz hale getirildi
3 terörist etkisiz hale getirildi
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
HABERLER>GÜNDEM
18 Ağustos 2021 Çarşamba - 13:44

Aydemir Aziziye’de AK gündemi paylaştı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yasama çalışmaları kapsamında Erzurum saha çalışmalarına Aziziye İlçesiyle devam etti.

Aydemir Aziziye’de AK gündemi paylaştı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Yasama çalışmaları kapsamında Erzurum saha çalışmalarına Aziziye İlçesiyle devam etti. Aziziye AK Parti Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, İlçeye bağlı Kumluyazı, Sarıyayla, Özbilen, Kahramanlar Mahalleleri ziyaret etti, Dadaşkent, Ilıca Ferah mahallesi ve Yavuz Selim Tokiler muhitinde esnafın konuğu oldu, Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesinde sanayici ve sanatkarlarla ekonomi gündemini paylaştı.

AZİZİYE’DE AK İSTİŞARE

AK Parti Narman Buluşmasından sonra Aziziye ilçesi AK İstişare etkinliğine katılan Milletvekili Aydemir, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la birlikte AK Parti haftalık toplantısına iştirak etti.  Başkan Ensar Coşkun ve İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleriyle gündemin ele alındığı toplantıda Aziziye 2021 yatırım programı ele alındı, Aziziye 2023 ufku üzerinde beyin fırtınası estirildi.

‘İFTİHAR EDİYORUZ’

AK Parti Aziziye ilçe başkanı Ensar Coşkun’la birlikte Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın’ın organize ettiği “Kadınlarla İstişare” toplantısına katılan Milletvekili Aydemir, Komisyonun saha kaydındaki beklenti ve taleplerini değerlendirdi, sosyal ve ekonomik gidişata değgin gözlem ve tespitleri kaydetti. Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘Hz. Sümeyye imanında, Hayme Hatun iffetinde, Nene Hatun ufkunda buluşan kadınlarımızla iftihar ediyoruz.’ Vurgusunda bulundu.

METAL İŞLERİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ZİYARETİ

Milletvekili Aydemir AK Parti ilçe Başkanı Ensar Coşkun, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin oluşturduğu AK Heyetle birlikte Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesi esnaf ve sanatkarının konuğu oldu. İstişari ziyarette gündemi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleri, teşvikli yatırımlar ve projeler oluşturdu.

BEKLENTİLER VE TESPİTLER ELE ALINDI

Esnaf ve sanatkarların Metal İşleri Küçük Sanayi Sitesinin güncelleştirilmesi, çevre düzenlemesine yönelik taleplerini tespit eden Milletvekili Aydemir, Büyükşehir ve Aziziye Belediyelerinin yatırım dikkati ve çevre hassasiyetlerini paylaşarak, AK iktidarın yerel ve merkezi yönetimleriyle üretime ve üreticiye özel bir yaklaşım sergilediğini aktardı.

AZİZİYE’DE ESNAFLA MÜŞAVERE

Milletvekili Aydemir, daha sonra AK Parti Aziziye ilçe başkanı Ensar Coşkun ve Belediye Meclis Üyeleriyle Dadaşkent, Ilıca Ferah mahallesi ve Yavuz Selim Tokiler muhitindeki esnafı ziyaret etti. Covid19 salgını ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların konuşulduğu, salgının esnafa yansımalarının ele alındığı sohbetlerde, Esnaf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına minnettarlıklarını kaydetti.

KAHRAMANLAR ZİYARETİ

AK Parti Heyeti saha çalışmalarına Aziziye İlçesi mahallelerinde devam etti. Heyetin ilk durağı Kahramanlar Köyü oldu. Kahramanlar sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Erzurum ve ilçe odaklı tarımsal yatırımları aktardı, öngörülen projeleri dile getirdi, tarımsal kayıtta verilen destek ve hibelerden yararlanma çağrısı yaptı.

ÖZBİLEN’DE KIRSAL KALKINMA ELE ALINDI

Milletvekili Aydemir ve beraberindekilerin bir diğer istişare adresi Özbilen Mahallesi oldu.  Mahalle yaşayanlarının yerel taleplerini dinleyen Milletvekili Aydemir, sohbette AK Parti’nin kırsal kalkınma yaklaşımı, refah ve yaşam düzeyini artırmayı öncelleyen yatırım ve projelerini anlattı, TBMM’nin açılışıyla birlikte ele alınacak tarımsal düzenlemeler kaydında bilgi verdi.

KUMLUYAZI VE SARIYAYLA’DA TARIMSAL DESTEKLER ELE ALINDI

Aziziye İlçesi  Kumluyazı ve Sarıyayla köylerinin konuğu olan Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti bu yerleşim alanlarına  yönelik ihtiyaç tespitinde bulundu, alt yapı çalışmalarını inceledi, yerel yönetimin kırsala dönük projelerini ele aldı . Kumluyazı ve Sarıyayla’da son yağışlarla birlikte baş gösteren ve tarımsal alanları olumsuz etkileyen su baskınları konuşuldu. Milletvekili Aydemir, tarım kesiminin hizmetinde olduklarını belirtti.

DADAŞKENT ESNAFIYLA GÖRÜŞME

Dadaşkent bölgesinde esnaf ziyaretiyle Aziziye saha çalışmalarını tamamlayan Milletvekili Aydemir,  ‘Ekonomik gelişmelere dönük karşılıklı paylaşımlar fevkalade tatminkârdı. Esnafımızın müşfik tarzına teşekkür ediyoruz. Dadaş terbiye ve tefekkürüyle Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterilen vefa ve sadakate, AK Parti’ye gösterilen teveccüh ve verilen desteklere minnettarız. ‘ dedi.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

Aziziye alan Çalışması sonrasında bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, Aziziye’nin genel ve yerel hizmetler kaydında Erzurum’un yükselen değerleri arasında bulunduğunu, ilçe halkı memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu aktararak, ‘AK sinerjinin hakim olduğu Aziziyemiz esnafı, eşrafı ve sakinleriyle milli ve manevi değerlere bağlılık, Sayın Cumhurbaşkanımıza vefanın odağıdır. ‘ ifadesini kullandı.

 
Habur’da iki aracın gizli bölmelerinde yüzlerce cep telefonu ele geçirdi
 
Milli sporcumuz judoda Avrupa üçüncüsü oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Özer, afet bölgelerindeki çalışmalar ile eğitim öğretim yılı hazırlıklarını değerlendirdi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgelerindeki çalışmalar ile eğitim ...
Kastamonu’da sel felaketinden etkilenen tüm bölgeler enerjilendirildi
Başkent EDAŞ, son günlerde Batı Karadeniz’de gerçekleşen sel felaketinden ...
Koronavirüs salgınında vaka sayısı düne göre arttı
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı düne göre arttı.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İDEF’21 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı Açılış Töreni’nde konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İDEF’21 15’inci Uluslararası Savunma ...
‘Sümmani’nin torunları Cumhurbaşkanımıza duacı’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaz dönemi ikinci etap yasama ...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile UN Women kadın erkek eşitliğine duyarlı bütçeleme için proje başlatıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ...
 
Bakan Yanık: "Kastamonu ve Sinop'a 20 milyon ilave kaynak gönderiyoruz"
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sel felaketinden etkilenen ...
Bakan Soylu, yangın ve sel için toplanan bağış miktarını açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangın ve sellerden etkilenen bölgeler ...
Koronavirüs salgınında vaka sayısı düne göre azaldı
Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı düne göre azaldı.
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri