Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Şimşek: Uluslararası kuruluşlar programımıza güveniyor
Bakan Şimşek: Uluslararası kuruluşlar programımıza güveniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüşecek
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
Bakan Yerlikaya: Taksim meydanı kutlama yeri ve güzergahları arasında değil
2 terörist etkisiz hale getirildi
2 terörist etkisiz hale getirildi
Meteoroloji, kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımına karşı uyardı
Meteoroloji, kuvvetli yağış, rüzgar ve toz taşınımına karşı uyardı
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
23 Ocak 2017 Pazartesi - 10:58

11 Filmi Vizyona Giriyor

Medya sponsorluğunu Uluslararası Sosyal Medya Derneği’in (USMED) üstlendiği Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Osman Cavcı’nın başrolünde yer aldığı psikolojik gerilim filmi ’11’ Nisan’da İzmir’den tüm Türkiye'ye vizyona giriyor.

11 Filmi Vizyona Giriyor

İzmir’de yaşayan ve İzmir’de sinema sektörünü geliştirmeye gönül veren Yapımcı Murat Barutçu, zor şartlar altında çektikleri ve kısa bir süre sonra çıkaracakları psikolojik gerilim filmi 11’in çekimlerini tamamladı. Carat Film imzasını taşıyan ve tüm çekimleri İzmir’de yapılan 11 filminin baş rollerini, Zeynep Gülay ile Ertem Eğilmez’in yönettiği Hababam Sınıfı Güle Güle’de oynayan Yeşilçam’ın usta oyuncularından Osman Cavcı paylaşıyor. Senaryosunu Ali Cumhur Demir’in yazdığı filmin konusu, üniversiteli bir genç kızın şizofreni hastalığına yakalanıp hayal ile gerçek dünya arasında yaşadığı gelgitleri konu ediyor. Üniversite son sınıf öğrencisi Zeynep; otoskopi rahatsızlığı bulunduğu için, ilaç tedavisi ve psikolojik tedavi almaktadır. Nişanlısının ölümünden kendisini sorumlu tutan Zeynep, zaman zaman kendisini dışarıdan izlediğini hissine kapılır(otoskopi) ve çeşitli sanrılar yaşar. Zeynep’in bu durumundan; sevgilisi Barış ve en yakın arkadaşı İlke de etkilenmekte ve hayatları karmaşa içinde sürüp gitmektedir. Bir gün ileri düzeyde sanrılar yaşayan Zeynep, psikoloğunun önerisini reddederek tedaviden kaçar ve kendisini takip eden diğer kendisi ile yaşama alışmaya karar verir.

Hazırlık aşaması 6 ay süren ve 3 ayda çekimleri tamamlanan filmin yönetmen koltuğunda Can Varol otururken, kurgusunu ise İncir Reçeli 2, Barda ve Behzat Ç. gibi kaliteli yapımlara imza atmış Aziz İmamoğlu üstlendi.

"İzmir hak ettiği değeri görmüyor"
İzmir’e sinema sektöründe önem verilmediği belirterek filmin hazırlık aşamasında büyük zorluklar yaşandığına dikkat çeken Carat Film Yapımcısı Murat Barutçu, "İzmir’de sinema sektörü fazla gelişmediği için ekibi toplarken biraz sıkıntılar yaşadık. Dışarıdan personel de çağırmak istemedik. Daha çok İzmir içinde bir arama yaptık. Sinema sektörüne gönül vermiş, bu işte kendini ispat etmek isteyen insanları bulduk. Bu süreç biraz sancılı geçti. Çünkü İzmir’de sinema sektörü çok gelişmediği için ve sinema sektöründe çalışacak çok insan olmadığı için bu kadroyu kurarken biraz zorlandık ama kadroyu oturttuktan sonra çok güzel bir ekip oldu. Bu ekiple birlikte inancımız tamdı güzel bir proje çıkaracağımızı düşünüyorduk ki, çekimler bitince görüntüleri izlediğimizde çok iyi bir iş çıkarmışız" şeklinde konuştu.

"İzmir’de sinema okulu açmak istiyoruz"
11 filmiyle gişede başarı beklediklerini ve bunu İzmir’de açmayı planladıkları sinema okulu için kullanmayı hedeflediklerini vurgulayan Yapımcı Murat Barutçu, "Filmden beklentimiz güzel bir gişe başarısı yakalayıp, yakaladığımız bu gişe başarısından gelen geliri tekrar sinema sektörüne aslında İzmir’de sinema sektörüne yatırmak. Bununla ilgili İzmir’de oyuncu konusunda da sıkıntı yaşadık. Çok kaliteli oyuncular var ama bir türlü İzmir’de sinema sektöründe fırsat bulamadığı için bu işe küsmüş insanlar var. Farklı işler de yapmak istemiyorlar. Bunlarla ilgili ileride bir okul açıp İzmir’i daha çok bir oyuncu fabrikasına çevirmek sinema sektöründe daha güzel işlere imza atan bir sektör haline getirmek istiyoruz" dedi.
Fragmanı tüm sosyal medyada platformlarında yer alan 11 filminin Nisan’da vizyona girmesi bekleniyor.Carat Film Yapımcısı Murat Barutçu ve Uygulayıcı yapımcı&Senarist Ali Cumhur Demir’in 11 filminin galasının önce İzmir’de daha sonra da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

Film'in şu anki Medya Sponsorları Listesinde başta Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) olmak üzere WebTekno yer almaktadır. 

 
Dolar, 3,75'in üzerinde
 
Bakan Kılıç, Cavcav ailesini ziyaret etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9. TRT Belgesel Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
TRT’nin, amatör ve profesyonel belgesel filmcileri desteklemek amacıyla ...
Kahramankazan’ın 12 yıldızı oldu
Kahramankazan Belediyesi, Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödülleri arasında ...
Tarihe 70 bin ziyaretçi
Keçiören’deki Etrografya Müzesi 2016 yılında 70 bin ziyaretçiyi ağırladı.
 
250 yıllık kemanla sahnede
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), 20 Ocak Cuma akşamı dünya çapında ...
Rock rüzgarı
Rock müziğin en iyi kadın seslerinden Şebnem Ferah, 27 Ocak gecesi Jolly ...
İnsanlık halleri
Ressam Müslüm Teke’nin resim sergisi, 23 Ocak-17 Şubat tarihleri arasında ...
 
Balmumu heykel sergisi
Dünyaca ünlü tanınmış birçok ismin balmumu heykellerinin yer aldığı sergi, ...
Yenimahalle'den bilime yolculuk
Yenimahalle Belediyesi, araştırmacı ve sorgulayıcı nesiller yetiştirmek ...
Nazım’ı andılar
Dünya edebiyatının en büyük şairlerinden Nazım Hikmet, Sema Moritz’in ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri