Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
Bayraktar: Türkiye’nin Enerji Arz Güvenliğinde Risk Yok
Bayraktar: Türkiye’nin Enerji Arz Güvenliğinde Risk Yok
İşsizlik Nisan Ayında Yüzde 8,2’ye Yükseldi
İşsizlik Nisan Ayında Yüzde 8,2’ye Yükseldi
TSK Düzenlemelerini İçeren Kanun Teklifi TBMM’ye Sunuluyor
TSK Düzenlemelerini İçeren Kanun Teklifi TBMM’ye Sunuluyor
AYM’den Süresiz Nafaka Düzenlemesine İptal Kararı
AYM’den Süresiz Nafaka Düzenlemesine İptal Kararı
TCMB Rezervlerinde 8,4 Milyar Dolarlık Düşüş
TCMB Rezervlerinde 8,4 Milyar Dolarlık Düşüş

Dağıstan Türkmen

Muhalefetin Kaygısı
8 Ocak 2025 Çarşamba

Ey düşünce yolcuları! Geniş ufuklardan korkup dar patikalara sığınanlar! Türkiye, bir yanda bölgesel ve küresel güç olma mücadelesi verirken, diğer yanda bu mücadeleye seyirci kalan, hatta zaman zaman köstek olan bir muhalefet gerçeğiyle yüzleşiyor. “Ya Erdoğan’a yararsa!” korkusuyla atılacak her adımı baltalayan bir zihniyet… İşte karşımızdaki tablo bu!

Suriye’nin kuzeyinde teröre karşı verilen kararlı mücadelede bile destek yerine sessizlik. Türkiye, PKK ve YPG terör örgütlerinin inlerini yerle bir ederken, muhalefet bu çabaları küçümsemekle meşgul. Güvenlik, milletin en temel hakkıdır. Bu hak için mücadele eden bir iradeye sırt çevirmek, sadece devlete değil, millete de ihanettir.

Peki ya çözüm? Muhalefetin sunduğu bir alternatif var mı? Yok. Millet, geleceğe dair bir vizyon görmek istiyor, ancak muhalefet korkularıyla hareket ediyor. “Ya Erdoğan’ın hanesine yazılırsa?” kaygısıyla çözüm üretmekten kaçınıyor. Çözümsüzlüğün gölgesinde duran bir siyaset tarzı, bu milletin ihtiyaçlarına cevap veremez.

Türkiye, savunma sanayisinden terörle mücadeleye, dış politikadan ekonomik reformlara kadar birçok alanda kendi gücünü kanıtlıyor. Bunu yalnızca Erdoğan’ın başarısı olarak görmek büyük bir yanılgıdır. Bu, milletin ortak iradesi ve kararlılığıdır. Ancak, muhalefetin dar görüşlülüğü, bu iradenin önüne set çekmeye çalışıyor.

Bu millet kimin samimi olduğunu, kimin laf ebeliği yaptığını çok iyi ayırt eder. Milletin güvenliğini önemsemeyen, çözüm üretmek yerine eleştirmekle yetinen bir anlayışa prim vermeyecektir. Türkiye, geleceğe yürüyen bir iradeyle yol alırken, karanlıkta kalanları da kendi kaderleriyle baş başa bırakacaktır.

Ve unutmayın: Bu milletin tarihinde korkaklara yer yoktur. Tarih, mücadele edenleri yazar, tereddüt edenleri değil!

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YAZARLAR
Dilek Yılmaz
Dilek Yılmaz
Başarı Kimin Hakkı?
Oylum Demiray
Oylum Demiray
Hepimizin Sırası Gelecek
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
Nihayet Bir Adım
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Gazze sonrası değişen denklem
Yavuz Münir Saatçi
Yavuz Münir Saatçi
Görünmeyen kuvvet sahası
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
Hakikatin susturulmak istendiği çağ
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ANKARA
ANKARA GAZETESİ
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Yerel Haberler Teknoloji
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Ankara Psikolog