Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Dışişleri Bakanı Fidan: İran halkının başı sağ olsun
Dışişleri Bakanı Fidan: İran halkının başı sağ olsun
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
KOOP-DES 2024 yılı ilk destekleri açıklandı
KOOP-DES 2024 yılı ilk destekleri açıklandı
Kalkan-22 operasyonlarında 40 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
Kalkan-22 operasyonlarında 40 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
Siyasilerden 19 Mayıs mesajı
Siyasilerden 19 Mayıs mesajı
HABERLER>MAGAZİN
26 Temmuz 2010 Pazartesi - 06:55

modaya yön veren markalar

Dünya standartlarında tekstil firmalarına sahip olan başkentte, ünlü markaları bulabilmek mümkün. Modayı yakından takip eden başkentliler, yerli markaların yanı sıra yabancı markaları da sıklıkla tercih ediyor. Ünlü markalar, 2010 yılı için hazırladığı yeni koleksiyonlarıyla vitrinleri süslemeye çoktan başladı bile.

modaya yön veren markalar

Beymen: Beymen Kadın 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, belirginleştirilmiş detaylar, farklı dokulu kumaşlar, özel aksesuvarlar ve canlı renklerle modern, şehirli ve sofistike kadının dolabından eksik etmediği klasikleri yeniden yorumluyor. Koleksiyon, biraz maskülen, biraz minimalist klasik ceketler, detaylarla hareket kazanan yaz ve kış vazgeçemediğimiz beyaz poplin gömlekler, ince kumaşlarla hafiflemiş pantolonlar, hırka havasında ceketler, taşlar ve pullarla işlenmiş gece elbiseleri, rahat ve kolay kombinlenebilen alternatifler içeriyor.
Diesel: Bazıları seksi bazıları cool durmayı tercih eder. Bu sezon Diesel denim koleksiyonunda her ikisini de bulmak mümkün. Diesel 2010 İlkbahar Yaz denim bayan ve erkek koleksiyonunda su ve ateşin simyasından esinlendi.
DKNY: DKNY 2010 İlkbahar yaz sezonunda yine şehir kadınlarının aklını başından alacak. Her zamanki gibi kolay kombinlenen kıyafetlerden oluşan koleksiyonda bu sezon büyük ve küçük çiçek desenleri sıklıkla kullanılmış. Canlı çiçek renklerine soft ve nötr tonların eşlik ettiği sezonda mini şortlar ve boyfriend ceketler yine ön plana çıkıyor.

Modern ve zarif tasarımlar

Home Store 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonu ile bu sezon moda severlere yazın kavurucu sıcaklıklarında rahatlıkla giyebilecekleri modern ve zarif tasarımlar sunuyor. Siyah renkler, bu sezon haute coutre dışında çiçek desenleriyle eğlenceli hale geldi. Özellikle 70’li yılların hippilerinin göz bebeği olan renkli uzun elbiseler yine revaçta. Bu sezon mağazalarında en çekici ve seksi parçaların başında dantelli ve fırfırlı pastel renkli elbiseler geliyor. Haute Coutre’de ise siyahla birlikte yaz renkleri olan pastel tonlara da sıkça rastlıyoruz.

Annelerin yaşı yok

Sİlk&Cashmere Bu yılki parolasını “Annelerin yaşı yoktur” olarak belirleyen Silk&Cashmere, hazırladığı bol alternatifli ve seçkin ürün yelpazesiyle, anne sevgisini ipek ve kaşmirle ifade edenlerin tek tercihi olmaya devam ediyor. Silk&Cashmere, annelik duygusunu yeni tatmış olanlardan, torununun çocuğunu görme şansına erişmiş olanlara kadar her yaştan anneyi düşleyerek hazırladığı Mammy Blue isimli koleksiyonunda, her beğeniye göre tasarlanmış ürünleri, son derece geniş bir beden aralığında satışa sunuyor. Özenle detaylandırılmış seçeneklerse sofistike annelere, payetli, pullu ışıltıyı sevenlere sesleniyor.
Stefanel İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda, birbirinden şık yüzlerce seçenek arasından mutlaka zevkinize uygun bir ürün bulacaksınız. Koleksiyonda bulunan tayt, şort ve etekler koleksiyonun ana karakteri olan pamuk, ipek ve keten karışımı olan trikolar rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanızı sağlayacak.

Renkler yazın gelişini müjdeliyor

Dörtel 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonuna damgasını vuran pudra pembe, buz mavi, açık bej ve kahve tonları, romantik bir yazın gelişini müjdeliyor. Kalite anlayışından asla ödün vermeyen Dörtel, zamansız trikoları ile bir kez daha Dörtel kadınının gönlünü fethetmeyi başarıyor. Özellikle jakarlı, swarowski taşlı, troklu ve organze çiçek detaylı triko ceketler gözde.

 
Çağlar tiyatro sezona hazır
 
Cinnet Geçirdi Polis İkna Etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dershane aşkıyla dünya evine girdi
6 yıl önce ÖSS’ye hazırlanmak için gittikleri dersanede tanışan genç çift ...
Üniversite kampusunda görkemli bir düğün
Atılım Üniversitesi’nin kurucusu Ülker Zaim’in oğlu Yaman Zaim, içmimarlık ...
Ankara'da yaşam geceleri
Günün yorgunluğunu, Ankara’nın “renkli mekanlarında” üzerlerinden atan ...
 
Ferhat Göçer 13 hafta boyunca Ankara’da
Sevilen şarkıcı Ferhat Göçer, TRT ekranlarında yayınlanan “Biri Bana Gelsin” ...
ABD’den Ankara’ya uzanan aşk masalı
ABÜ Şirketler Grubu Sahibi Mimar Ali Balkaya ile Öğretim Üyesi Füsun Balkaya’nın ...
Erkin Koray, bu akşam If 'de
Türk müzik tarihinin önemli isimlerinden Erkin Koray, bu akşam If Performance ...
 
Siyaset dünyası düğünde buluştu
Bir dönem Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı yapan Rüştü ...
Fenerbahçeli Songül evlendi
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı oyuncularından Songül Dikmen ve satış ...
Maurizio Busatti’ye veda resepsiyonu
Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü Türkiye Misyon Şefi Maurizio ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Kandemir üzerinden Genel Merkezi Savunan isim!
İlker Tosun
İlker Tosun
Bahçeli Grupta neye dikkat çekti
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri