Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Ege Denizi’nde deprem
Ege Denizi’nde deprem
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
HABERLER>SİYASET
6 Şubat 2019 Çarşamba - 11:26

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yenilenmeye ihtiyacı var

Altındağ’da ‘altın bir dönem’e imza atan ve uyguladığı projelerle yerel yönetimlere örnek bir belediyecilik modeli geliştiren Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de de yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yenilenmeye ihtiyacı var

“Cumhur İttifakı’nıYenimahalle adayı olmanın sorumluluğu büyük. Bu ittifak Türkiye’nin bekası için, geleceği için çok önemli” diyen Veysel Tiryaki, “Adaylığım açıklandığı andan itibaren toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya, gönüllere değmeye çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın, esnaflarımızın, odalarımızın, tüm kurumlarımızın görüş ve taleplerini dinliyoruz. Yenimahalle’nin ihtiyacı olan her şeyi tespit ediyoruz. Gönülden gönüle köprü kuruyoruz. Yenimahalleli kardeşlerim en iyi hizmeti hak ediyor. Belediyecilik tecrübemizi, dinamizmimizi, hiç tükenmeyen heyecanımızı, vizyonumuzu ve farkımızı seçimden sonra yapacağımız işlerle görecekler” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMDEN SONRA DA SÜRECEK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere genel merkez ve il teşkilatının desteğini çok yakından hissettiğini ifade eden Veysel Tiryaki, Yenimahalle teşkilatına ise ayrı bir parantez açtı. AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı’nın, kadın kollarının, gençlik kollarının seçim kampanyasındaki çalışmalarına dikkat çeken Veysel Tiryaki, “İlçe teşkilatımızdaki bu heyecan ve inanmışlık ve birlikte oluşturduğumuz sinerji bizi başarıya götürecek. Adaylığımız açıklandığı günden beri birbirimize kenetlendik. Cumhur ittifakı seçimlerden sonra da devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

 

BELEDİYELERİ EHİL İNSANLAR YÖNETMELİ

Veysel Tiryaki, liyakata çok önem verdiğini belirterek şunları söyledi: “Kent yönetimleri ehil ve gönüllere dokunmayı bilen ellere emanet edilirse başarı gelir. Tevazu, samimiyet ve gayretle yürümek, şehri imar ederken, gönülleri de imar etmek, kalplerde iz bırakmak bizim belediyecilik felsefemiz oldu. İnsan odaklı belediyecilik, ruhu olan şehirler, bizim işimiz.

 

SADECE İYİ İNSAN OLMAK BELEDİYE YÖNETMEYE YETMEZ

MERKEZİMİZDE İNSAN OLACAK

Yenimahalle’ye yönelik Türkiye’de ses getirecek büyük projeler üzerinde çalıştıklarını aktaran Tiryaki, “Biz 15 yıl boyunca insanlara hayal satmadık. Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şeyin sözünü vermedik. Altındağ’da gerçekleştirdiklerimiz, uyguladığımız projeler, bunun örneği aslında. Farklı kültürlerin ve inançların birleştiği Yenimahalle son yıllarda, hızla büyümüş, tüm güzellikleri ile birlikte bazı sıkıntılarını da çoğaltmıştır. Artık ilçeye yeni bir bakış açısıyla bakmanın, yeni bir dönüşümün vakti gelmiştir. Yeni nesil belediyecilik anlayışına ihtiyaç var. Bunun en büyük delili 15 yıllık Altındağ Belediyesi yönetimidir. Herkesin belediye başkanı olacağız. Herkese eşit ve en iyi hizmeti sunacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için, Yenimahalle’yi Yenimahallelilerle birlikte daha güzel hale getirmek için tüm samimi niyetlerimizle yola çıktık. 15 yıldır her zaman odağımızda insan vardı, yine merkezimizde insan olacak. Yenimahalle’nin yenilenmeye ve yeni bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken Yenimahalle’nin de kentler arasındaki yarışta çok daha önlerde olması lazım. Ben, el birliği ile bunu başarabileceğimize inanıyorum” dedi.

AVRUPA STANDARTLARINDA BİR İLÇE

“Yenimahalleli yeniden hayal kuracak, geleceği için heyecan duyacak ve Avrupa standartlarında bir ilçe haline gelecek” sözleriyle Yenimahalle’de büyük bir değişim ve dönüşüm için harekete geçtiklerini vurgulayan Tiryaki, şunlara dikkat çekti:

“15 yıllık tecrübemizi cebimize, hizmet sevdamızı gönlümüze koyarak büyük bir heyecanla Yenimahalle’ye geldik, Hayalleri olan, hedefleri olan bir Yenimahalle için biz hazırız. Ankara’da ve Türkiye’de ‘Şimdi Yenilenme Zamanı, Şimdi Yenimahalle Zamanı’ sloganıyla başlattığımız kampanya ile de herkesin dikkatini çektik. Siyasete başladığımız ilk günkü aşkla, büyük bir heyecan ve disiplinle, Yenimahalle’deki tüm kesimlere ulaşıyoruz. Görüyoruz ki Yenimahalle’nin gerçekten bir yenilenmeye ihtiyacı var.

ESNAFIMIZA KOLAYLIK SAĞLAYACAĞIZ

Yenimahalle’de esnaflarımızla güzel bir diyalog kuracağız. Bunun temellerini şimdiden atmaya başladık zaten. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız, önlerini açacağız. Ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Esnaf kardeşlerimize her türlü kolaylığı sağlayacağız. Dertlerini dinleyeceğiz, dertlerine derman olacak projeler geliştireceğiz. Sanayi ve ticaretin gelişmesi için üstümüze düşenden fazlasını hayata geçireceğiz. İstihdam sağlayacak projeler hazırlayacağız.”

YEDİ KATEGORİDE 200 PROJEYLE GELİYORUZ

Yenimahalle için çok özel bir çalışma yaptıklarını belirten Tiryaki şunları söyledi: “Belediyecilik konusunda işin ehliyiz. Yenimahalle için de dersimizi çalıştık ve 7 farklı kategoride 200’den fazla proje hazırladık. Bunlardan bazıları Türkiye’de ilk olacak projeler. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi Yenimahalle’ye sunacağız. Şubat ayı içinde tüm projelerimizi Yenimahallelilere anlatacağız. Şu anda ekibimizle Yenimahalle’de ev ev, esnaf esnaf geziyoruz. Şubat ayında da Yenimahalle sakinlerinin kapılarını tekrar çalacağız ve projelerimizi anlattığımız kitapçığımızı ileteceğiz. Çok ses getirecek, yerel yönetimlerde birikimimizi yansıttığımız çok özel projeler hazırladık.

BELEDİYEDE ÇALIŞAN HİÇ KİMSE KAYGI DUYMASIN

Tiryaki, son dönemlerde belediyede çalışanlarında bilinçli olarak kaygı ve korku yaymaya çalışanlar olduğunun altını çizerek, Yenimahalle Belediyesi çalışanlarına şöyle seslendi: “Biz Allah’tan korkarız. Kimsenin ekmeği ile oynamayız. Ekmek bizim için çok kutsal. Kimse işten çıkarılmayacak. Çalışan, üreten herkes bizim için çok değerli. Herkes gözümüzde eşittir. Yenimahalle’de dürüstlüğün, kalkınmanın, kardeşliğin, yeniliğin tarafı olacağız. Şahıslarla uğraşmak bize yakışmaz. Büyük projeler, büyük işler için geliyoruz. Bu ilçedeki büyük değişimi oluştururken belediye ekibi ile el ele, gönül gönüle çalışacağız. Kimsenin korkmasına, kaygı duymasına gerek yok. Farkındayız, adaylığımız açıklandığı günden bu yana birilerini çok rahatsız ettik. Onlar ki ortalığı karıştırmak için bazı asılsız iddialar yayıyor. Biz ekip çalışmasına inanan insanlarız. El birliği ile yeniliklerin öncüsü olacağız. Yenimahalle için heyecanımız da hayallerimiz de hedeflerimiz de çok büyük. Bu yeni hikayede her çalışanın rolü büyük olacak.

Şehrimizi geliştirirken belediyemizi de ekonomik olarak güçlendireceğiz. Güçlü belediye iyi hizmet demek. Mutlu çalışanlar, mutlu bir şehir demek.”

 
EGO 2018 yılında 354 milyon yolcu taşıdı
 
Özhaseki’den dolmuşçulara: Rızanızı almadan hiçbir iş yapmayacağım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yenimahalle’de de aynı başarıyı gösterecek
Altındağ Belediyesi’nin Battalgazi Mahallesi’nde inşa ettiği Erzincanlılar ...
Varlık sakinleri tedirgin olmasın
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Varlık Mahallesi’ni gezerek ...
Paranın nereye harcandığı faturaların arkasında yazacak
Kahramankazan’da seçim bürosu açılışına katılan CHP Ankara Büyükşehir ...
 
Çatışmacı üsluba prim vermeyeceğiz
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, “Hiç ...
Doğru adam değilsem beni desteklemeyin
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, OSTİM, İvedik, GİMAT ve Yenimahalle’de ...
Ayaş adayı Başkaraağaç
Cumhuriyet Halk Partisi, önceki gün gerçekleştirdiği Merkez Yönetim Kurulu ...
 
Ayrıştırmacı olmayacağız
İyi Parti ve CHP’nin seçim ittifakı kapsamında çıkardığı Beypazarı Belediye ...
Özhaseki tecrübeli bir isim
Ankara’nın dedikodu siyasetiyle kaybedecek vakti olmadığını belirten MHP ...
‘Herkese eşit hizmet edeceğiz’
CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri