Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Teröristlere ait mağara, sığınak ve barınaklar imha edildi
Teröristlere ait mağara, sığınak ve barınaklar imha edildi
Bakan Şimşek: Yıllık cari açıkta 8 aydır devam eden düşüş, programımızın başarısı
Bakan Şimşek: Yıllık cari açıkta 8 aydır devam eden düşüş, programımızın başarısı
Cari işlemler açığı geriledi
Cari işlemler açığı geriledi
Kamuda tasarruf paketi açıklandı
Kamuda tasarruf paketi açıklandı
Kamuda tasarruf paketi açıklanıyor
Kamuda tasarruf paketi açıklanıyor
HABERLER>SPOR
5 Ekim 2016 Çarşamba - 12:05

Osmanlı vites küçülttü

Üst üste üç maç kazanan mor-sarılar, yoğun trafikte kayıplar yaşamaya başladı. Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi’nde Zürih’e 2-1 kaybeden Başkent ekibi, Fenerbahçe karşısında da sahadan bir puanla ayrıldı.

Osmanlı vites küçülttü

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Osmanlıspor, üst üste 3 maç kazandıktan sonra, bir hafta içinde çıktığı 3 maçta, 2 beraberlik bir yenilgi aldı. Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi’nde Zürih’e 2-1 kaybeden Başkent ekibi, Fenerbahçe karşısında da 1-1’lik sonucun ardından, sahadanbir puanla ayrıldı. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe maçıkadrosunda rotasyona gittiğini belirterek, “Kullandığımız oyuncu arkadaşların geri bildirimleri çok iyi oldu” dedi. Akçay, oyuncularının iyi mücadele ettiğini dile getirip, şunları söyledi:

“Sahada iyi bir duruş sergiledik. Rakibimize karşı bazı alanlarda üstünlük sağladık. Orta sahadaki mücadeleyi biraz devre dışı bırakan bir müsabaka oldu. Bu bölge biraz daha riskli olduğu için kenarları kullanmak istedik. Bazı bölümlerde başarılı olduk. Forvet bölgesindeki oyuncuların verimsiz kalmasından şikayetçi miyim diye soruyorsunuz. Rahatsız olmayacaksınız, sorun çözmek için geliyorsunuz. Planlamayı doğru yapmak gerekiyor. Doğru yapamadığınızda da şikayet etmeyeceksiniz. Problemi çözmeye çalışacaksınız. Kendi içimizdeki dinamikleri hayata geçiriyoruz. Bazı taktiksel yardımlaşmalarla problemin bir bölümünü çözüyoruz ancak rakip arkasına yapılacak koşular, topun üçüncü bölgede tutulması gibi konularda zaman zaman zorluklar yaşamıyor değiliz ancak oyuncularıma güveniyorum. Mevcut olanlarla gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz.”

BİZİM İÇİN İYİ BİR SONUÇ OLDU

Osmanlısporlu futbolcu Badou Ndiaye, Fenerbahçe karşısında galip gelemediklerini ancak elde ettikleri bir puanın da iyi olduğunu söyledi. Ndiaye, çok iyi bir ekibe karşı zor bir maç oynadıklarını anlatarak, “Kazanamasak bile bizim için iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum” dedi. UEFA Avrupa Ligi’nde de oynadıklarını hatırlatan orta saha oyuncusu, “Yorgun olsak bile bu yorgunluğu çok düşünmemeye çalıştık. Büyük bir takım olmak istiyorsak Avrupa’da ve Türkiye’de haftada 2 maç oynamaya alışmamız gerekiyor” değerlendirmesini yaptı. Müsabakanın hakemi ile ilgili bir soruya da Ndiaye, “Biz sadece maça konsantre olduk. Penaltı olup, olmadığını konuşmadık. Bununla ilgili bir şey söylemek benim görevim değil” ifadelerini kullandı.

KEYİFLİ BİR MÜSABAKA OYNANDI

Osmanlıspor’un orta sahadaki isimlerinden Mehmet Güven de maç değerlendirmesinde, keyifli bir maç oynadıklarını söyledi.
Orta saha mücadelesinin yoğun olduğu bir karşılaşmanın geride kaldığını belirten Mehmet Güven, şöyle konuştu:
“Maçta ilk yarı itibariyle üstünlüğün elimizde olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman oyunda kopmalar oldu. İkinci yarı başında golü erken yedik. 70. dakikaya kadar dayanabilseydik karşılaşmadan galip ayrılabilirdik. Gol de bir anlık dalgınlığımıza geldi. Arka direkte oyuncu boş kaldı. Ne diyelim bir puan da iyidir. Yenemiyorsanız, yenilmeyeceksiniz. Üst sıralarda kalmak istiyoruz.”

TAKIM 4 GÜN İZİNLİ

 

Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Osmanlıspor’da futbolculara, milli maç arası nedeniyle 4 gün izin verildi. Başkent ekibi, 7. haftada Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına 7 Ekim Cuma günü başlayacak. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay milli maç arasının dinlenmeye ihtiyaçları olduğu bir döneme denk geldiğini söyledi.

YURTGÜVEN'E DİSİPLİN SEVKİ

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi’nde Zürih ile oynadıkları maçta, terör propagandası yapan bir grup taraftara verdiği tepki nedeniyle UEFA Disiplin Kuruluna gönderildi. Yurtgüven, “Biz İsviçre’ye ülkemize saygısızlık yapılsın diye gelmedik şeklindeki cümlesi nedeniyle UEFA Disiplin Kuruluna sevk edildiğini belirtip, “Bu tepkiyi ülkemin ve insanların kutsal değerleri doğrultusunda yaptım” diye konuştu.

VİLLAREAL YENİLGİSİZ YÜRÜYOR

Osmanlıspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden olan ve 20 Ekim’de Ankara’da ağırlayacağı İspanyol ekibi Villarreal, La Liga’nın 7. haftasında deplasmanda Espanyol ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından, 3 galibiyet ve 4 beraberlikle 13 puana ulaşan Villarreal, ligdeki yenilmezliğini devam ettirdi. Osmanlıspor’un bulunduğu L Grubu’nda yer alan Steaua Bükreş, Romanya Birinci Futbol Ligi’nin 11. haftasında ağırladığı Universitatea Craiova’yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 26 puan toplayan Steaua Bükreş, zirveyi bırakmadı. L Grubu’nun diğer takımı Zürih ise İsviçre İkinci Futbol Ligi’nin 10. haftasında deplasmanda Wohlen’i 5-0 yendi. Bu sonuçla, 10 maç sonunda 8 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Zürih, 26 puanla namağlup liderliğini sürdürdü.

 

 
Derbinin galibi Mamak
 
Beştepe’nin altyapı sevinci
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Derbinin galibi Mamak
Basketbol Erkekler Birinci Ligi'nde iki Başkent tamımını karşı karşıya ...
Atıcılardan anlamlı yarışma
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu, 15 Temmuz şehitlerini ve gazileri ...
Savunmada Gençler farkı
Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, ligin en az gol yiyen ve mağlubiyeti ...
 
Rüzgar tersten esti
Ligdeki ilk üç maçını kazanan Ankaragücü, sonrasında oynadığı 3 mücadeleyi ...
Milli takımlara 8 futbolcu
por Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, milli takımlara 8 futbolcu gönderdi.
Rakette final heyecanı
Merhum iş adamı Levent Güray anısına bu yıl 8’incisi düzenlenen Levent ...
 
Minderde madalyaya Gökçek’ten anahtar
Büyükşehir Belediyesi, Rio 2016 Olimpiyatları’nda Türkiye’ye tek altın ...
Kadın hentbolcular kampta
2017 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele edecek ...
Zirveyi gözüne kestirdi
ASKİ’li milli güreşçi Rıza Kayaalp, 2017’deki Dünya ve Avrupa şampiyonasında, ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Tasarruf Tedbirleri Çok Yerinde
İlker Tosun
İlker Tosun
Hayırdır; neler oluyor Ankara'da?
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri