Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara 94 milyon lira ceza uyguladı
Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara 94 milyon lira ceza uyguladı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
AYM üyeliğine Prof. Dr. Ömer Çınar seçildi
AYM üyeliğine Prof. Dr. Ömer Çınar seçildi
'Odacılar' olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi
"Odacılar" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
HABERLER>SPOR
9 Ocak 2019 Çarşamba - 10:44

Öncelikli hedef farkı korumak

Gençlerbirliği’nin tecrübeli futbolcularından Ahmet İlhan, kulüpteki huzurlu ortamın başarının anahtarı olduğunu söyledi.

Öncelikli hedef farkı korumak

Ligin ilk yarısının bitiminde, en yakın rakipleriyle arayı açtıklarını belirten oyuncu, “Bu avantajı iyi değerlendirmek ve kısa sürede matematiksel olarak Süper Lige yükselmeyi hedefliyoruz” dedi. Gençlerbirliği’nin deneyimli futbolcusu Ahmet İlhan Özek, Antalya kampında ikinci yarı ile ilgili değerlendirmede bulunup, “Bu sezon şampiyon olarak kupayı İlhan Cavcav’ın mezarına götürmek istiyoruz” diye konuştu. Yönetimin sezon başında takımın iskeletini koruduğunu belirten Ahmet İlhan, ‘Nobre gibi, Selçuk Şahin gibi, Bekir Yılmaz ve Hakan Arıkan gibi çok karakterli, kaliteli ve düzgün insanlar geldi. Hepsi, Süper Lig patentli ve tecrübeli isimler. Güzel bir kadromuz var. Uzun yıllardır oynuyorum, bu kadar rahat ve huzurlu bir ortam daha önce yaşamamıştım. Herkes birbirini sevdiği için başarı geliyor. Başarı da olunca ortam çok güzel oluyor” diye konuştu.

 

GALİBİYET SERİSİ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI

Ligde ilk yarıyı 41 puanla lider bitirdiklerini hatırlatan Özek, şunları söyledi:

“İkinci ile 5, üçüncü ile 10 puan fark var. Devre arası kampındayız. Maçlar başladıktan sonra bu farkı korumak istiyoruz. İkinci devrede de çalışmalarımızı ona göre sürdürüp, hemen bir an önce hak ettiğimiz yere Süper Lig’e çıkmayı planlıyoruz. Sezona galibiyet serisi başladık ve bu işimizi kolaylaştırdı. Bu gurur verici bir şeydi ve rekor kırdık. Sonrasında; 1 beraberlik, 1 galibiyet ve üst üste 2 mağlubiyet aldık. İster istemez stres oluştu ve ‘Acaba toparlayabilecek miyiz?’ diye düşünmeye başladık. Balıkesir ve İstanbulspor deplasmanlarında mağlup olduk. Çok şükür başka mağlubiyetimiz yok. İkinci devre aynı maçları üst üste iç sahada oynayacağız ve bunun avantajını kullanarak açığı kapatacağız.’

 

ERKAN SÖZERİ’NİN BURADAKİ PAYI ÇOK ÖNEMLİ

 

“Takım olarak Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri’yi çok seviyoruz. Çok güzel bir ortamımız var. Bu sevgi de başarıyı getiriyor. Samimiyet, güzel iletişim ve sevgi, başarının anahtarı. Güzel ortamımızın bozulacağını düşünmüyorum, inşallah bu şekilde devam ederiz.

 

KUPAYI BAŞKANIMIZIN MEZARINA GÖTÜRECEĞİZ

 

“İlk kez Birinci Lig’de mücadele ediyorum. 9 yıl Süper Lig’de oynadım. Gençlerbirliği gibi büyük bir takımda olmak istediğim için buradayım. Buraya gelirken de söylemiştim. 100 yıla yakın çınarız. 3 büyüklerin dışında gelinebilecek 2-3 takımdan birisidir Gençlerbirliği. Talihsiz bir şekilde geçen sene küme düştük. Rahmetli başkanımızın adının verildiği İlhan Cavcav Sezonu’nda küme düşmek bize hiç yakışmamıştı. Bu durum bizi daha çok etkiledi. İnşallah bu sene şampiyon olarak kupayı rahmetli başkanımızın mezarına götüreceğiz.”

 

ÇOK KÜLTÜRLÜ BİR TARAFTAR GURUBU VAR

“Gençlerbirliği’nin taraftarı çok kültürlü. Geçenlerde bir fotoğraf gördüm, çok hoşuma gitti, Tribünde kitap okuyan taraftar olur mu? İşte Gençlerbirliği taraftarı böyle bir taraftar. Onları seviyoruz. Az sayıda olsalar da çok büyük destek verdiklerini biliyoruz. İnşallah bu sayı artar ve ikinci yarıda içerideki maçlarımızda onlar desteğini sahaya daha fazla yansıtır.”

 

ÇAYKUR RİZESPOR’A GİTMEM HATAYDI

 

“Kariyerimde yaşadığım hayal kırıklıkları dav ar. Milli Takım’a gittiğim dönemlerde çok güzel sezonlar geçiriyordum. Ayağımın kırılması nedeniyle düşüş yaşadım. İsmim büyük takımlarla anılırken, bir hocama söz verdiğim için Çaykur Rizespor’a gitmiştim. Keşke gitmeseydim dediğim bir durumdur. Aslında her şey bir tecrübedir, biz de bunu yaşayacakmışız. Biraz duygusal bir insanım. Söz verdiğim için gitmiştim ama keşke gitmeseydim. Bu durumun kulüple ilgisi yok. Orada çok güzel günlerim geçti, çok güzel dostluklarım oldu, o kulübü de çok seviyorum. Ama o sezon oraya gitmemeliydim diye düşünüyorum.” “Süper Lig’de uzun süre oynayan bir oyuncuydum ve acaba Birinci Lig’e nasıl oynayacağım diye düşünmüştüm. Ancak üst üste galibiyetler gelince, bu takımı hak ettiği yere çıkaracağız dedik. Burada gerçekten çok mutluyum. Kulübü de arkadaşlarımı da çok seviyorum. İnşallah şampiyonluk gelir ve Süper Lig’de devam ederiz.”

 
Sahnede başlayan ve biten hayat
 
Sarı izli tehlike devam ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
En erken kongre bir buçuk yıl sonra
2020 yılının Haziran ayında olağan genel kurulu toplama kararı alındığını ...
Güçlü kalmalıyız
Ankaragücü Teknik Direktörü Bayram Bektaş, bu sezon öncelikle ligi tutunmalarının ...
Beypazarı’nın rekortmeni
Atletizme küçük yaşta başlayan ve kariyerinde dünya şampiyonlukları ve ...
 
Güçlü gelecek kalıcı olacağız
Bursaspor ve İstanbul Başakşehir gibi kulüplerin de benzer sorunları yaşadıklarını ...
Stadın temelini 1-2 aya atacağız
AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ...
Osmanlı güçleniyor
Mor-sarılar, Zrinjski’nin sol açığı Ognjen Todorovic ve Zeljeznicar’ın ...
 
Türk Telekom rüzgarı
Galatasaray’ı da yenen mavi-beyazlılar, üst üste altıncı maçını kazandı.
78 ton ağırlık 1 kilogram et
Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu’nun (IFBB) ekim ayında ...
Şimşek gibi çaktı
Kırmızı-siyahlılar, 17 haftalık periyotta, 15 hafta zirvede kaldı. Başkent ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri