Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Siyasilerden 19 Mayıs mesajı
Siyasilerden 19 Mayıs mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Anıtkabir’de
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Anıtkabir’de
MSB'den 19 Mayıs mesajı
MSB'den 19 Mayıs mesajı
Dışişleri Bakanlığı’ndan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Dışişleri Bakanlığı’ndan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
“Narkoçelik-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram metamfetamin ele geçirildi
“Narkoçelik-17” operasyonlarında 1 ton 23 kilogram metamfetamin ele geçirildi
HABERLER>SPOR
6 Ocak 2015 Salı - 12:17

Gençler’de taşlar oynuyor

ANKARA GAZETESİ / Milan Smiljanic’nin gönderilmesinin ardından kaleci Dahlin de ülkesine dönüyor. Petroviç’in takımdan ayrılması an meselesi. Genel Menajer Seçkin Topçu ise Hacettepe’ye yatay geçiş yaptı, hentbol takımında antrenör değişti.

Gençler’de taşlar oynuyor

ANKARA / Gençlerbirliği yeni bir devre arasına, yeni bir operasyonla giriyor. Kırmızı-siyahlılarda, Ufuk Özerten’in kulüpte aktif görev almaya başlaması ile birlikte ortam hareketlenirken, taşlar yerinden oynamaya başladı. İlk etapta, Gençlerbirliği Genel Menajeri Seçkin Topçu, yatay geçişle Hacettepe’nin başına geçti. Futbolcu kadrosunda da revizyon çalışmaları hızlandı.   
Sırp oyuncu Milan Smiljanic’e 550 bin Euro ödeyip sözleşmesini fesheden kırmızı-siyahlılarda, kaleci Johan Dahlin de ülkesine dönüyor. Ailevi sebeplerden dolayı Ankara ’dan ayrılmak istediğini yönetime ileten Dahlin’in, ülkesinin takımlarından Midtjylland’a transfer olduğu ileri sürüldü.
İsveç basınında yer alan iddialara göre, Midtjylland kulübü bu transfer için Gençlerbirliği’ne 7 milyon İsveç kronu (yaklaşık 740 bin Euro) ödeyecek. 
İsveç basınına konuşan Johan Dahlin’in menajeri Hasan Çetinkaya; “Çeşitli kulüplerle görüşmelerimiz sürüyor. Açık olan tek bir nokta var, Johan Dahlin Gençlerbirliği’nden ayrılacak. O başka bir kulübe gidip, şampiyonluklar için mücadele etmek istiyor” dedi.
Çetinkaya, Dahlin için Malmö’nün de talip olduğu iddialarına; “Malmö ile bir görüşmemiz var. Malmö tabii ki çok büyük bir kulüp ama Robin Olsen gibi fantastik bir kalecileri var. Johan için başka bir kulüp daha iyi olacak” ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği yönetimi, bir başka Sırp oyuncu Radosav Petroviç için Rusya  kulüpleri ile teması sıklaştırmış durumda. Petroviç’in her an takımdan ayrılmasının söz konusu olduğu, sezon başında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Antal için de Romanya’da kulüp arayışlarının sürdüğü, talibi çıkması halinde gönderileceği öğrenildi.  

 BEŞTEPE PROJE ÜRETİM MERKEZİDİR

Gençlerbirliği Genel Menajerliği görevini tamamlayıp Hacettepe genel menajeri olan Seçkin Topçu, Beştepe’nin proje üretim merkezi olduğunu belirtip, şunları söyledi:
“Altyapıdan gelen futbolculardan oluşan Gençlerbirliği’nin ilk yarıdaki performansı, Türk futbolunun yeni yapılanmasına ilişkin ipuçları veriyor. Genç oyuncuların A takımda başarılı olmalarının arkasında en çok İlhan Cavcav tarafından korunan ve desteklenen altyapı sistemi var. Gençlerbirliği ve Hacettepe bir projedir. Hangi futbolcuların 5 yıllık süreçte hangi takımlardan geçerek Gençlerbirliği seviyesini yakalayabileceği şimdiden belirlenmiş durumda. Sezon başında kırmızı-siyahlı ekibe gelen İrfan Can, Berat, Halil İbrahim, Ahmet Oğuz ve Çağrı ile altyapıdan yetişen diğer futbolcuların takım üzerinde önemli rolü var. Hacettepe, gençlerimiz için Gençlerbirliği yolunda önemli bir köprüdür. Herkes bilirki başkanımız İlhan Cavcav’ın Gençlerbirliği mesaisi 24 saat üzerinden ayarlanmıştır. Başkanımıza Gençlerbirliği mesaisinde 24 saat destek sunmaya devam edeceğim.”

HENTBOLDA ANTRENÖR DEĞİŞİMİ OLDU

Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Gençlerbirliği’nde, teknik kadroda değişime gidildi. Kırmızı-siyahlı ekibin Teknik Direktörü Rüştü Şahin, Gençlerbirliği ile antrenörlük pozisyonunda yol ayrılığına vardı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Rüştü Şahin, şunları söyledi:
“1.5 yıldır sürdürdüğüm Gençlerbirliği Hentbol Takımı Teknik Direktörlüğü’nden ayrıldım. Gençlerbirliği hentbol takımının Türkiye’de ve uluslar arası alanda başarılı bir kulüp olması konusunda idari anlamda destek vermeye devam edeceğim. Yönetim kurulu olarak şimdiye kadar beraber çalıştığımız, bilgi ve tecrübesine güvendiğim, Mesut Ilgın’a görev vermiş bulunuyoruz. Mesut hocanın bu görevi başarıyla yürüteceğine inanıyorum.”ANKARA / 

 
Bir ton kağıt 17 ağaca denk
 
TODAM meslek öğretiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gençler’i eksikler düşündürüyor
ANKARA GAZETESİ / Kırmızı-siyahlılarda, Bogdan Stancu cezası, Nemanja ...
Halkbank’tan anlamlı ziyaret
ANKARA GAZETESİ / Voleybol Erkekler Birinci Liginin lideri Halkbank, devre ...
Mirasyedi Osmanlı
ANKARA GAZETESİ / Sarı-morlar, ilk yarının son maçında 2-0’lık üstünlüğü ...
 
Ankaragücü’nün gençleri parladı
ANKARA GAZETESİ / İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ankaragücü’nün ...
Yenikent’te zorlu kapışma
ANKARA GAZETESİ / PTT Birinci Ligin ikincisi Osmanlıspor ile üçüncüsü ...
İnadı kırıldı
ANKARA GAZETESİ / Gençlerbirliği, Milan Smiljanic’in sözleşmesini 550 bin Euro ödeyip, feshetti.
 
Gençler Milan’ı yolladı
ANKARA GAZETESİ / Gençlerbirliği, 2013-2014 sezonun başında Sırbistan’ın ...
Osmanlı’da parola galibiyet
ANKARA GAZETESİ / PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, yarın karşılaşacağı ...
Halkbank damgası
ANKARA GAZETESİ / Erkek voleybol takımı, yıl içinde 4 kupa kazanma başarısı ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
İlker Tosun
İlker Tosun
Bahçeli Grupta neye dikkat çekti
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Tasarruf Tedbirleri Çok Yerinde
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri