Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Bakan Bayraktar: Erzincan İliç'te bir işçi kardeşimize daha ulaştık
Ege Denizi’nde deprem
Ege Denizi’nde deprem
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
Bakan Kacır’dan Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’nda başarı gösteren öğrencilere tebrik
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
HABERLER>SPOR
26 Aralık 2019 Perşembe - 09:12

Finali mutlu yapalım

Sarı-lacivertli ekibin, Cumartesi günü 15.00’de başlayacak maçın saatinin değiştirilmesi yönündeki talebi, rakip takımın uygun görmemesi nedeni ile TFF tarafından kabul edilmedi. Zorlu müsabakanın biletleri satışa sunuldu.

Finali mutlu yapalım

Süper Ligde ilk yarının son haftasında Yukatel Denizlispor ile sahasında karşılaşacak olan Ankaragücü, maçın hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürüyor. Başkent ekibinin Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Evimizde oynayacağımız mücadeleyi taraftarımızın da desteği ile kazanıp, devre arasına mutlu girmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaplan, son iki maçta takım ruhunu sahaya çok iyi yansıttıklarını ve üst düzey bir mücadele ortaya koyduklarını belirtip, şunları söyledi: “Kulüp olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Başkanımız Fatih Mert ve yöneticilerimiz, kulübü yaşatmak için çok yoğun bir çaba harcıyor. Nasıl bir uğraş verildiğini burada hepimiz görüyoruz. Ankaragücü’nün ayakta kalması için saha içinde ve saha dışında özverili bir çalışma yürütülüyor. Galatasaray ve Antalyaspor müsabakalarında, Ankaragücü armasına yakışır şekilde direnç gösterdik. Asla teslim olmayacağımızı gösterdik. Bunu, Denizlizspor maçında da tekrarlayıp, ilk devreyi 3 puanla kapatmayı taraftarımıza yeni yıl armağanı vermeyi amaçlıyoruz. Hepimiz, bu kulübün en iyi yerlere gelmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. DENİZLİSPOR KABUL ETMEDİ

Ankaragücü Kulübü, Cumartesi günü Eryaman Stadı’nda karşılaşacağı Yukatel Denizlispor maçının başlama saatinin değiştirilmesi yönünde Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı başvurudan olumlu yanıt alamadı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Maç saatinin değiştirilmesi yönünde yaptığımız talep, rakip takımın uygun görmemesi nedeniyle kabul edilmemiştir” ifadeleri kullanıldı.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Ankaragücü’nün, Yukatel Denizlispor’a ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu.

Kulüp açıklamasında, Yukatel Denizlispor müsabakasının biletlerinin, 18 yaşından küçük izleyiciler ile kadın taraftarlara ücretsiz yükleneceği belirtildi.

Biletler; Güney tribün kale arkası ve kuzey tribün kale arkası 10 TL, Doğu tribün (Maraton) ve Batı tribün (Sağ kapalı – sol kapalı)15 TL, Misafir tribün 10 TL ve VIP Tribünü 150 TL’den satılacak.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DESTEK GELDİ

Ankaragücü’nün Tandoğan Tesisleri’ndeki sahasının, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileneceği ve zeminin sentetik çimle ile kaplanacağı belirtildi.

Ankaragücü Kulübü’nün altyapıdan sorumlu yöneticisi Cengiz Paça, zeminle ilgili problemlerin çözülmesi sonrası çalışmaların başlayacağını belirterek, “Ankaragücü’nün kurtuluşu, bu sahanın yapılmasından geçiyor. Buradan yeni oyuncular yetişecek” diye konuştu.

KORCAN VE ALİHAN’A TALİP VAR

Süper Lig’de zor günler yaşayan ve transfer yasağı bulunan Ankaragücü’nün futbolcuları kıymate bindi. Ankaragücü’nün tecrübeli kaptanı ve kalecisi Korcan Çelikay’a TFF 2.Lig ekibi Samsunspor’un, savunma oyuncusu Alihan Kubalas’a ise TFF Birinci Lig temsilcisi Altay’ın talip olduğu ileri sürüldü.

TFF 2. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve futbolculara astronomik rakamlar ödeyen Samsunspor’un, Korcan Çelikay’a yarım devre için 400’ü peşin 500 bin TL teklif ettiği iddia edildi.

Altay ise sakatlığından dolayı sezonu kapatan kaptan Gençer’in yerine Alihan Kubalas’ı transfer etmek istediği öğrenildi.

Ankaragücü’nde fazla süre alamayan 28 yaşındaki savunma oyuncusunun, 2013- 2014 sezonunda formasını giydiği Altay’ın teklifine sıcak baktığı belirtildi.

Geride kalan sezon kiralık olarak forma giydiği Ankaragücü’nde gösterdiği başarılı performansın ardından Beşiktaş’a transfer olan ancak silah-beyazlı ekipte beklentileri karşılayamayan Tyler Boyd’un, transfer tahtasının açılması durumunda yeniden Başkente dönme ihtimalinin zayıfladığı konuşuluyor. Yeni Zelanda asıllı ABD’li oyuncu için, Konyaspor’un devrede olduğu, Yukatel Denizlispor’un ise oyuncunun menajeri ile görüşüp, transferi konusunda önemli yol aldığı belirtiliyor.

 
Meksikalılardan Posada şarkısı
 
Yeni yıl hediyeleri Altınpark’ta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANKARA HABERLERİ Abidal’e çubuklu forma
Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, Barcelona’nın efsane ismi Eric Abidal’e ...
Ruhumuzu yansıtıp manşetlere çıktık
2-2 biten Galatasaray müsabakasında ilk kez 5’li savunma ile oynadıklarını ...
Değişim rüzgarı
Kırmızı-siyahlıların Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bütün futbolcuların ...
 
Müthiş dönüşümüz fitili ateşlesin
Kulüp Başkanı Fatih Mert, “Sonuç yaşatmaya çalıştığımız kulübümüz için ...
Rekabet üst düzeyde
Ligde kolay maç olmadığının altını çizen deneyimli teknik adam, “Her takımın ...
Avrupalı Telekom
Mavi-beyazlılar, bu sonuçla birlikte gruptaki 6. galibiyetini aldı ve ...
 
Bu cendereden çıkacağız
Ankaragücü’nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, “Bu cendereden çıkacağız” ...
Medya turnuvasında çeyrek final heyecanı
Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen ve 34 takımın katılımı ile başlayan ...
Her yeni gün dosya geliyor
Transfer yasağını kaldırmak için bazı oyuncularla yaptıkları görüşmelerde ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri