Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Öğretmenler, yaz dönemi mesleki çalışma programına istedikleri illerde katılabilecek
Öğretmenler, yaz dönemi mesleki çalışma programına istedikleri illerde katılabilecek
19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde ‘Gençlik Ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek
19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde ‘Gençlik Ve Spor Festivalleri’ düzenlenecek
Bakan Göktaş: Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık
Bakan Göktaş: Toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdık
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
Sibergöz-39 operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı
Sibergöz-39 operasyonlarında 74 şüpheli yakalandı
HABERLER>SİYASET
30 Mayıs 2017 Salı - 15:47

Erdoğan resti çekti: FETÖ'cüler iade edilmezse...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk defa konuştuğu AK Parti grup toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Erdoğan resti çekti: FETÖ cüler iade edilmezse...

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, yeniden genel başkan seçilmesinin ardından AK Parti grup toplantısında partililere seslendi.

DÜNYAYA FETÖ RESTİ: İADE ETMEZSENİZ...

'Yürüyeceksin milletin yürüyecek arkandan' Yürüdü, öyle yürüdü ki, FETÖ'nün kahpe sürücülerine bu ülke teslim edilmedi. Şimdi duruşmalar başladı. Bizler bütün şehitlerimizin ailelerine bu mahkeme kararları ile hakların iadei itibarın sağlanmasını temin edeceğiz. Dünyada bunları korumaya kalkan ülkelere karşı da yargı kararları deyip bunları da onların önüne koyacağız. Şimdi de dünyaya sesleniyorum; Eğer sizler iadei itibara yardımcı olmazsanız bilesiniz ki yarın birgün sizlerin de bizim elimize düşenleriniz olduğu zaman istediğinizde bunları bizden alamayacaksınız. Bunları da inşallah vatandaşlıktan çıkaracağız, iade ettiniz ettiniz etmediğiniz zaman da kusura bakmayın. Men dakka dukka. Biz de bunu yaparız. 

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Erdoğan, "AK Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi grup toplantısının ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Erdoğan, konuşmasının başında Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı bölgede yaşayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Türkiye çok geniş bir alanda yürüttüğü istiklal ve istikbal mücadelesini mutlaka ama mutlaka zaferle sonuçlandırılacaktır"

Türkiye’nin terör örgütleri ile yürüttüğü mücadelesinde çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
"Sadece son iki ayda yurt içinde ve yurt dışında 336 teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçlerimiz, maalesef asker, polis ve güvenlik korucusu olarak 43 de şehit vermiştir. Terör örgütünün geçmişte hiç girilmemiş girilememiş inlerine girip, silah mühimmat ele geçiren hem de teröristlere dağları, mağaraları dar eden kahraman güvenlik güçlerimize şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bu fedakarlıkları boşa gitmeyecek, Türkiye çok geniş bir alanda yürüttüğü istiklal ve istikbal mücadelesini mutlaka ama mutlaka zaferle sonuçlandırılacaktır. En son 22 Temmuz 2014 tarihinde değerli kardeşlerim sizlerle bu salonda birlikte olmuştuk, yaklaşık 34 ay tam olarak da bin 44 gün sonra bir kez daha burada, bu salonda sizlerle beraber olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum."

"Durmak yok yola devam"

Erdoğan, 16 Nisan halk oylaması ile Cumhurbaşkanının parti üyeliğinin ve parti faaliyetlerine katılımının önünün açılmış olduğuna dikkat çekerek, "Anayasa değişikliğinin 25 milyon 157 bin gibi demokrasi tarihimizin rekoru olan bir ‘evet’ sayısıyla kabul edilmesinin ardından biz de bu hakkımızı kullanmış oluyoruz. 2 Mayıs tarihinde davete icabetle AK Parti Genel Merkezi’ne giderek partimize üye olduk. Ardından 21 Mayıs tarihinde toplanan 3.Olağanüstü Büyük Kongremizde delegelerimizin teveccühü ile Genel Başkanlık görevine seçildik. Dün genel merkezimizde, Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantımızı yaparak Merkez Yürütme Kurulumuzu da belirledik. Durmak yok yola devam" dedi.
Partinin tüm çalışmalarında beraber olacaklarını kaydeden Erdoğan, "Bundan sonra işimiz çok daha zor bunu da özellikle ifade etmek durumundayım. Özellikle Merkez Yürütme Kurulu ve grup toplantılarımıza mümkün olduğu kadar iştirak etmeye çalışacağım. Ancak bilindiği gibi Cumhurbaşkanı sıfatıyla yürütmem gereken pek çok görev de bulunuyor. Bu sebeple şahsen katılamadığım toplantılara da ihdas ettiğimiz grup başkan vekilliği, özellikle genel başkan vekilliği ile birlikte onları da Sayın Binali Yıldırım kardeşim başkanlık ederek yürütecek. Kendisi demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak süreci başarı ile yürütmüştür" şeklinde konuştu.

"Partimizi kurduğumuzda milletimize ‘Türkiye'nin sorunları çözümsüz değildir’ demiştik" diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Çareyi başka bir yerde değil doğrudan milletimizde arayacağımı söylemiştik. Milletimize zorlaştıran değil, kolaylaştıran, iten değil kucaklayan, bölen değil, birleştiren bir yönetim anlayışı vaat etmiştik. Bu anlayışla açıkladığımız parti programımızda yer alan hususların tamamını da hayata geçirmenin çabası içinde olduk. Programda yer alan hususlardan yapamadıklarımız var. Yapmamız gerekenler var. Onları da yeni yönetim sistemi ile birlikte gerçekleştirme imkanı elde edeceğiz. AK Parti çizgisinde en ufak bir sapmaya meydan vermemiş bir partidir. 2001 yılından bu güne yaşadıklarımıza, yaptıklarımız baktığımızda gördüğümüz şudur; bu ülkeye gerçek manada demokrasiyi de gerçek manada cumhuriyeti de, gerçek manada refahı da getiren AK Parti olmuştur."

SALONA FORSLU BAYRAK YERLEŞTİRİLDİ

Erdoğan için TBMM'de olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Erdoğan gelmesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı forsunu taşıyan bayrak göndere çekildi. 

Etiketler:
 
LÖSEV için konser verdi
 
Tüpgaz' bağımlısı gençten otomobile akılalmaz düzenek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grubunda!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk grup toplantısında konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar yenilenmesi gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yıl sonuna kadar il, ilçe ve belde yönetimlerini ...
AK Pati'nin yeni A Takımı belli oldu!
AK Parti’nin yeni sözcüsü Mahir Ünal yeni MYK’yı açıkladı. MYK’ya yeni ...
 
Son dakika! Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'tan emeklilik yaşı açıklaması
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, emeklilik yaşının değişmeyeceğini söyledi.
İçişleri Bakanlığı: 46 terörist daha etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yürütülen operasyonlarda son bir haftada; ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İstanbul, Türkiye'nin özetidir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben İstanbul’u anlatırken Türkiye’yi ...
 
Son dakika! Bakan Müezzinoğlu'ndan kıdem tazminatı açıklaması
Çalışma Bakanı Mehmet Müezinoğlu'ndan kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir açıklama geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: '15 Temmuz’un tekerrürüne müsaade etmeyeceğiz'
Şehit yakınları ve gaziler ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Arena isimlerini stadlardan kaldıracağız'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmam Hatip Gençlik Buluşması'nda yaptığı ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
İlker Tosun
İlker Tosun
Bahçeli Grupta neye dikkat çekti
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Tasarruf Tedbirleri Çok Yerinde
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri