Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Teröristlere ait mağara, sığınak ve barınaklar imha edildi
Teröristlere ait mağara, sığınak ve barınaklar imha edildi
Bakan Şimşek: Yıllık cari açıkta 8 aydır devam eden düşüş, programımızın başarısı
Bakan Şimşek: Yıllık cari açıkta 8 aydır devam eden düşüş, programımızın başarısı
Cari işlemler açığı geriledi
Cari işlemler açığı geriledi
Kamuda tasarruf paketi açıklandı
Kamuda tasarruf paketi açıklandı
Kamuda tasarruf paketi açıklanıyor
Kamuda tasarruf paketi açıklanıyor
HABERLER>GÜNDEM
20 Mart 2017 Pazartesi - 00:10

Erdoğan: Size hakkınız olmayanı veremem

Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin ev sahipliğinde, Bağcılar'da gerçekleştirilen Türkiye Esnaf Buluşması programındaki konuşmasında, esnaf ve sanatkarları toplumun omurgası olarak gördüğünü ifade etti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonda bazı servisçilerden plaka tahdidi slo

Erdoğan: Size hakkınız olmayanı veremem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye, Allah'ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin verdiği teşvikleri alın, işiniz yoksa işinizi kurun, varsa geliştirin, büyütün" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Bağcılar Spor Kompleksi’nde düzenlenen Türkiye Esnaf Buluşması’na katıldı. Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Millet olarak bizi bugüne ulaştıran yüksek ahlaktır. Bizde esnaf Ahi’dir, yani kardeştir, eli açıktır. Esnaf ve sanatkarların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Esnaf ve sanatkarların haksız rekabete karşı korunması gerektiğine inanıyoruz, çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz” dedi.
Son dönemde esnaflar için yapılan ekonomik düzenlemelere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, Allah'ın izniyle, tüm meselelerin üzerinden gelecek dirayete, imkana sahiptir. İş dünyamız, lütfen dedikodulara, güncel tartışmalara aldırmasın, devletin verdiği teşvikleri alın, işiniz yoksa işinizi kurun, varsa geliştirin, büyütün. Göreceksiniz ki siz yürüdükçe devletiniz de sizin önünüzü açmaya devam edecektir" diye konuştu.

YENİ YÖNETİM SİSTEMİ İÇİN HAREKETE GEÇTİK'

7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizlikte terör olaylarının arttığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin geçmişte yaşadığı sıkıntıların temelinde kaos vardır, kavga vardır güvensizlik vardır. Son 14 yılda Türkiye’yi 3 kat nasıl büyüttük biliyor muşunuz. İstikrara ver güven ortamını tesis edip koruyarak bunu başardık. Fakat ne yaparsanız yapın sistem sorunlu olunca bire yere geliyor ve tıkanıyor.7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan belirsizlik ortamından ülkemizi çıkartacak adımları atmamış olsaydık bugün belki de 1990’lara dönmüş olurduk. 1990’la belki de esnaflarımızın tarihinde ilk defa sokaklara dökülüp gösteri yaptığı yıllardır. Dönemin başbakanının önüne yazar kasa fırlatmaya kadar varan bu sıkıntıları esnaflarımıza tekrar yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur. İşte bunun için istikrarı ve güveni şahıslara bağlı olmaktan çıkartıp, sistemin ruhuna yerleştirmek üzere, yönetim sistemimizi değiştirme kararı aldık. Uzun zamandır düşündüğümüz, dile getirdiğimiz, hazırlığını yaptığımız bu sistemin, ne kadar gerekli olduğunu 15 Temmuz gecesi, bir kez daha gördük. Bunun üzerine Milliyetçi Hareket Partinin desteğiyle, Türkiye'yi darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan yönetim sisteminden kurtarıp istikrarın ve güvenin garantisi olacak yeni yönetim sistemine kavuşturmak üzere harekete geçtik. Meclis üzerine düşeni yaptı. Şimdi sıra millette” dedi.

'DELİKANLI OLUN, CİĞERİMİZİ YİYİN'

“Siyasette her türlü tercihe görüşe saygımız var ama bir şartla. Dürüst olunması delikanlı olunması şartıyla. Bizde Anayasa değişikliğine karşı çıkanlara diyoruz ki delikanlı olun ciğerimizi yiyin” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ana muhalefet, anayasa değişikliği konusunda, maalesef doğruları söylemiyor. Hatta konuştuklarının tamamı yalan, tamamı yanlış, tamamı iftira desek yeridir. Mesela diyorlar ki 'rejim değişecek, rejim tehlikede.' Yalan, rejim falan değişmiyor” şeklinde konuştu.

'BU İŞİN FATURASI ÇOCUKLARIMIZA OLUR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonda bulunan minibüsçülerin sloganları üzerine, “Az önce genel sekreterinizi bir mektup verdi. Mektubu okudum. Tekrar Büyükşehir Belediye Başkanımıza verdim. Kendileri arkadaşlarınızla konuşmak suretiyle inşallah bir yere varacaklar” dedi. 
Tahdidin adil bir yaklaşım olmayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu işe tahdit getirdiğinizde bu işin faturası tüm ülkedeki yavrularımıza olacaktır. Servis taşımacılığın maliyet bir anda artacaktır şişecektir” diye konuştu.

'TAYYİP ERDOĞAN VERDİĞİ SÖZÜN ARKASINDA DURUR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında servisçilerin tahdit konusundaki sloganları üzerine, “Ben size plaka tahdidi sözü vermedim. Eğer ben plaka tahdidi söze verdiysem o günün konuşmaları ortada gelin sözümün arkasındayım. En büyük bedeli çocuklarımız öder. Hak edinmediğiniz bir şeyi kusura bakmayın hak olarak veremeyiz. Burada plakalar konusuna yapılan görüşmelerde mevcut plakaların farklılık arz eder hale getirmesi konusunda bir adım atılması arz ediliyor. Ama tahdit koyduğunuz anda bir anda piyasalarda plaklar hak edilmediği bir şekilde artacak gidecek. Kimse kapris yapıp bu kaprislere ülkeyi alet etmesin. Tayyip Erdoğan verdiği bir sözün arkasında durur. O günkü konuşmamı çıkartacağım kayıtlardan. Ben plaka sorunun halledeceğimizi söyledim tahditli plaka sözü vermedim” ifadelerini kullandı.

 
Erdoğan: Size hakkınız olmayanı veremem
 
Son dakika: Diyarbakır'da çatışma... 2 şehit var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Size hakkınız olmayanı veremem
Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin ev sahipliğinde, ...
Almanya, Trump'ın sözlerine çok bozuldu...
Almanya, ABD Başkanı Donald Trump’ın Almanya’nın NATO’ya borcu olduğuna ...
Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda tehlikeli gerginlik
Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda hayır propagandası için kurulan, çoğunluğunu ...
 
746 yıl medrese eğitimi verildi, rutubetten çürüyor
Kırşehir’de 746 yıl medrese eğitimi verilen ve 2014 yılında Kültür ve ...
Vekillik bitecek askerlik başlayacak
18 yaşındaki milletvekili askerlikten tümden muaf olmayacak. O yaşta meclise ...
Van-Çatak yolu çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı
Van-Çatak yoluna düşen çığ, vatandaşlar tarafından saniye saniye böyle kaydedildi.
 
Dışişleri Bakanlığından Almanya’ya kınama
Dışişleri Bakanlığı, Alman makamlarının bölücü terör örgütü PKK mensuplarının ...
Bulgaristan, Türkiye sınırındaki 270 kilometrelik tel örgü inşaatını Mayıs'ta tamamlıyor
İçişleri Bakanı Plamen Uzunov, Bulgaristan ile Türkiye sınırındaki 270 ...
Trump Almanya'dan ‘savunma' parasını istedi
ABD Başkanı Donald Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Beyaz Saray'daki ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Tasarruf Tedbirleri Çok Yerinde
İlker Tosun
İlker Tosun
Hayırdır; neler oluyor Ankara'da?
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri