Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonu
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti
Bakan Yerlikaya: İlgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı
Bakan Yerlikaya: İlgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başladı
Tokat’ta deprem
Tokat’ta deprem
Bakan Kacır: Filistin davasına en büyük desteği veren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır
Bakan Kacır: Filistin davasına en büyük desteği veren lider Recep Tayyip Erdoğan’dır
HABERLER>SPOR
9 Nisan 2020 Perşembe - 14:19

Daha güçlü döneceğiz

“Umuyorum ki, bu süreç en kısa sürede normale dönecek; ülkemiz gibi biz de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hem Türkiye, hem Halkbank’ın gücü sorunları aşmaya yeter”

Daha güçlü döneceğiz

Halkbank Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Volkan Döne, tüm dünyanın geçtiği zorlu süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle spor organizasyonlarına verilen arada evde çalışmalarına devam ettiğini açıklayan Volkan Döne, takım arkadaşlarından gelen soruları da cevapladı.

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN GELDİM
Aktif spor hayatının sonrasında da voleybolun içinde kalmayı planladığını açıklayan milli ön libero, bu sezon katıldığı Halkbank'ta mutlu olduğunu belirterek, "Halkbank, her Türk voleybolcusunun oynamak istediği, Türkiye'nin güzide kulüplerinden. Sporcuya en iyi imkanı sağlamaya çalışan, başarı odaklı hedefleri olan büyük bir kulüpte olmak elbette benim için de gurur verici. Hedeflerime ulaşmak, şampiyonluklar kazanmak için tercihim Halkbank'tan yana oldu" ifadelerini kullandı.

EĞER SEZON DEVAM ETSEYDİ…
Halkbank'taki ilk sezonunun enteresan geçtiğini dile getiren Volkan, gerçek anlamda iyi bir takım olduklarına vurgu yaparak, "İkinci yarıda eksik yönlerimizi gidermek adına daha fazla çalışarak, adaptasyonumuzu sahaya ve skora da yansıtmıştık. Performansımızı üst seviyelere çıkarmıştık. Sezon devam etseydi bu çalışmaların meyvesini alıp başarılı olacağımıza inancım tamdı" dedi.

LEGO GİBİ TAKIMIZ
Halkbank takımını genç, tecrübeli ve yabancı oyuncularla birlikte değerlendirirken 'Lego' ifadesini kullanan Döne, birbirlerini tamamlayan bir takım olduklarını ifade etti. Takım içindeki uyum ve adaptasyon sürecini de değerlendiren Döne, "Yıllardır birlikte oynuyormuş hissi var. Ben ve yeni gelen diğer arkadaşlarım hiçbir şekilde yabancılık çekmedik, uyum sürecimiz çok kısa sürdü." açıklamasını yaptı. Döne, "Rekabet edeceğim kişinin benim gelişimime fayda sağlaması lazım. 'Dayı' diye hitap ettiğimiz Hasan Yeşilbudak'la aynı pozisyon için mücadele etmek beni olumlu etkiliyor, geliştiriyor. Dayıyla birlikte oynadığım için çok şanslıyım, hem abilik hem kardeşlik yapabilen ender insanlardan" diye konuştu.

GELECEK PARLAK
Türk erkek voleybolunun geleceğine umutla baktığını ifade eden deneyimli libero, kalitenin yüksek olduğunu, Avrupa'da da dereceler alınmaya başlandığını hatırlattı. Her yıl üstüne koyarak ilerlediğini ve güzel bir jenerasyonun yakalandığına değinen Döne, "Altyapı geleceğin şekillendirileceği, hayata dair her şeyin öğretildiği, düzenli disiplinli çalışma gerektiren önemli yerdir. Eğer altyapımız iyi olursa, yurt dışında daha çok söz sahibi oluruz. Halkbank da altyapısında başarılı genç ve yetenekli oyuncuları yetiştirip A Takım seviyesine getirip onlara şans verme ayrıcalığına sahip. Halkbank altyapısındaki gençler çok şanslılar" ifadelerine yer verdi.

ANKARA'DA TEK EKSİK DENİZ
Rize'de doğan ve Türkiye'de birçok takım formasını terleten DöneAnkara'nın tek eksiğinin denizinin olmaması olarak tanımladı. Ankara'ya olan sevgisini ise, "Ankara, bugüne kadar yaşadığım şehirler arasında ulaşımı kolay, imkanları fazla rahatça yaşanılabilecek güzel bir şehir. Tek eksiği denizin olmayışı. Bana AnıtkabriAtatürk'üTBMM'yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu çağrıştırıyor" şeklinde konuştu. Türkiye'nin de tüm dünyayla birlikte içinde bulunduğu bu zorlu süreci değerlendiren Döne, çalışmalara devam ettiğinin altını çizdi. Evde kaldığı süreçte çocuklarına daha fazla vakit ayırdığını belirten Döne, "Umuyorum ki, bu süreç en kısa sürede normale dönecek; ülkemiz gibi biz de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Takımımızın birlik ve beraberliği, gücü uyum sorunu yaşamamızın önüne geçecek, tıpkı ülkemiz gibi. Hocalarımızın bizi en kısa zamanda geri dönecek şekilde antrene etmesi birçok sorunu çözecektir. Kısa zamanda hazır hale geliriz" değerlendirmesini yaptı.

SADECE GEREKTİĞİNDE DİZ ÇÖKERİM
DÖNE, Halkbank Erkek Voleybol takımında birlikte oynadığı takım arkadaşlarından gelen soruları da yanıtladı.
 Milli formayı ilk giydiği dönemde neler hissettiğini soran Faik Samed Güneş'e Döne'nin cevabı, "Voleybola başladığımda ilk hayalim, Ay-Yıldızlı formayı giymekti. Rabbim bana bunu 32 yaşında nasip etti. Hayallerimi gerçekleştirildiğim için çok mutluyum. Milli duyguyu herkesin yaşamasını, ülkesi için mücadele etmesini, bu duyguyu tatmasını çok isterim" şeklinde oldu.
 Edebi bir soru yönelten Hasan YeşilbudakDöne'ye hangi şarkının sözlerini yazmak istediğini ve bir yazar olsaydı hangi kitabı yazmak istediğini sordu. Döne ise bu soruya, "Aklımda şarkı sözü yazmak yok. Yazsaydım, Fesupanallah'ı yazardım. Adaletle ilgili kitabın da yazarı olmak isterdim" diye cevap verdi.
 Takımın yabancı oyuncularından Georgi Seganov'un 'Neden diz çökmeden oynuyorsun' sorusuna ise Döne, "Ben sadece gerektiğinde diz çöke- rim" cevabını verdi.

 
Zabıta çaldı itfaiyeci söyledi
 
3 kişinin öldüğü ‘mera’ kavgasında 5 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kubalas: Öksüren olursa korkarız!
“Antrenmanlar başlarsa kalabalık olarak çalışacağız. Biri öksürse eskiden ...
Ligler ne zaman başlayacak? Başkan Özdemir duyurdu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, hedeflerinin bu ...
A.Gücü Başkanı Fatih Mert: Zaten gelirimiz yok!
“Futbolcu ödemeleri ve diğer bazı giderler için yönetimin cebinden son ...
 
Gelirler kesildi herkes zor durumda
İhtiyaca göre hareket etmenin vicdanen doğru olacağını vurgulayan Cavcav, ...
Verilen programı evde uyguluyorum
Modern pentatlonda olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil eden ilk kadın sporcu ...
Motor sporlarına ilgi yükselişte
Dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü (COVID-19) salgını nedeniyle ...
 
Bu sezon ligden düşme olmasın
Coronavirüs salgınının en üst noktaya ulaşmadığını ve sürecin nasıl devam ...
Hepimiz basketbolu fazlasıyla özledik
Avrupa’da ilk 8’e kaldıklarını, Türkiye Ligi’nde de play-off yarışı verdiklerini ...
Fatih Terim'in erken davranması Cimbom'da facianın önüne geçmiş
Galatasaray'da koronavirüs testi pozitif çıkan teknik direktör Fatih ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri