Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu
Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
Bakan Bak: 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabını başlattık
3 terörist etkisiz hale getirildi
3 terörist etkisiz hale getirildi
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bayraktar: Koca Yusuf, Gabar’daki 42’nci kuyuda sondaj çalışmalarına başladı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
Bozdağan-30 operasyonunda 147 şüpheli yakalandı
HABERLER>GÜNDEM
10 Aralık 2022 Cumartesi - 11:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023 e  programında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

TEKNOFEST Karadeniz’in yakınları halen sürüyor. Türk Savunma Sanayi’nin gücü ile ülkemizin ileri teknoloji alanında ulaştığı seviyeyi gösteren bu etkinlik, özellikle gençlerimize ilham kaynağı oluyor. Yıllardır gururu örselenen horlanan bu asil milletin evlatları inancın ve azmin önünde hiçbir engelin duramayacağını herkese gösteriyor.

Birileri ne yaparsa yapsın tarihiyle, değerleriyle, inancıyla, kültürüyle barışık TEKNOFEST gençliği Allah’ın izniyle gümbür gümbür geliyor. Türkiye teknolojiyi sadece kullanan , sadece tüketen değil aynı zamanda tasarlayan, geliştiren, üreten ve ihraç eden bir güce dönüşüyor. Savunma Sanayi başta olmak üzere pek çok alanda ülkemizin yakaladığı başarıyı dost, düşman herkes kabul ediyor hatta gıptayla takip ediyor.

Ülkemiz genelinde yayınlan Dene-yap Teknoloji Atölyelerimizle sayıları bin 245’e ulaşan Araştırma-Geliştirme Merkezlerimizle, sıfırdan alıp sayısını 323’e çıkardığımız Tasarım Merkezlerimizle, ülkemizin 59 iline kazandırdığımız 92 Teknoparkımızla hasılı teknolojiye dair ne varsa her alanda varlığımızı hissettiriyoruz.

Vizyon toplantılarına gelmeye tenezzül etmeye dahil etmeyen yabancı ekonomi komiserinin konuşmasını, millet teknoloji görsün diye pazarlamak, komiklik değil cahillik alametidir. Günümüzün 3-5 yaşındaki çocuklarının bile yaptığı işi teknoloji devrimi sananlar, dünyayı da ülkelerini de yaklaşık 7 ay sonra oyuna talip oldukları milletini de tanımıyor demektir.

Anlaşılan CHP’nin başından zata zevahiri kurtarmak adına TEKNOFEST’e yaptığı kısa süreli ziyaret yeterli olmamış. Buradan kendisine ülke ülke dolaşmak yerine yanına ithal danışmanlarını da alarak Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgelerini, Araştırma-Geliştirme Merkezlerini, Teknoparklarını, en azından TOGG’un üretim üssünü ziyaret etmesini tavsiye ediyorum. Bu zavallı ülkesini ne zannediyor? Bu ülkede nelerin olduğundan haberi yok.

Şimdi de yenisi geliyor. İnşallah Kızıl Elma’yı görsünler. 1 ay içerisinde Kızıl Elma’da havalanırsa zaten olay çok farklı yere gitmiş olacak. Bu bir komplekstir. Kendini tanımıyor, bilmiyor. Kendini tanımayan bilmeyen dünyaya kendini tanıtabilir mi? İngiltere’ye gitmiş oradan para alacakmış. Nasıl alacaksın? Bunların dünyada neyi nasıl yöneteceklerinden de haberi yok. Benim milletim, bu tür sağa sola savrulan bir muhalefete 20 yıldır nasıl yol vermediyse inanıyorum ki bundan sonra da yol vermeyecektir.

Samsun’a gelmesini tavsiye ederdim. Samsun’a gelip sadece buradaki teknoloji üreten tesisleri görsün. Kendisini güncellesin. Belki o zaman Türkiye’ye yabancıların gözüyle bakmayı, siyaseti yabancı akıl hocalarının tavsiyeleriyle yapmayı da bırakır. Belki o zaman arkası karanlık, sicili bozuk ithal danışmanlardan medet ummak yerine bu toprakların yetiştirdiği değerlerden ilham alır. Diğer türlü kendisine de de partisine de Atatürk’ün hatırasına binaen CHP’ye oy veren vatandaşlarımıza da yazık edecektir. Elbette aziz milletimiz sandık önüne konulduğunda tüm bunların hesabını yapacak kimin teknoloji özürlü kimin de teknoloji gurusu olduğunu Bay Kemal ve yurt dışındaki vasilerine gösterecektir.

Kuvay-i Milliye’nin, milli iradenin ve istiklalin bayrak şehri Samsun’u Türkiye Yüzyılının da öncüsü yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Muhalefetin artık cehalet ve gafletle dahi açıklanamayacak söylemleri esasen ülkeye ve millete yönelik faşist bir zihniyeti deşifre etmektedir. Giderek hoyratlaşan doğrudan insanımızın aklını, inancını, değerlerini hedef alan bu beyanatlar millet düşmanlığının işaretleridir. CHP’nin kodlarında zaten var olan bu çarpık bakış açısı maalesef masadaki diğer ortaklarına da sirayet etmiştir.

CHP'nin tek vaadi Türkiye'yi vesayetle kavgadan darbe girişimine kadar nice mücadele verdiğimiz eski günlere döndürmektir. CHP’nin vizyon açıklaması diye kamuoyuna sunduğu görüntü başında zatın ve yoldaşlarının iplerinin kimlerin elinde olduğunun ilanından başka anlam taşımamaktadır. Üstelik bu ipleri ellerinde tutanlar ülkemize gelme zahmetine katlanmayacaklarını, CHP’yi nerden ve hangi başkentlerden idare edeceklerini de açıkça göstermişlerdir.

CHP ortakları elinde bir çantayla gelip, ülkenin sırtına yüzlerce milyar dolarlık yükü vurduktan sonra gidenlerin devrini yeniden açacaklarını düşünüyorlarsa avuçlarını yalarlar. Milletimizin hafızası öyle sanıldığı gibi zayıf değildir. Eski Türkiye’yi yaşamayan gençlerimizi kandıracaklarına güveniyorlarsa o konuda da yanıldıklarını inşallah hep birlikte göreceğiz.

Bizden sonra hala bunlar otel lobilerinde CHP'den İP'ten bir tanesi IMF'nin gönderdiği kişilerle görüşme yaptılar gizli olarak. 'Ne var, yaparız' dediler. Bu millet ipini IMF'ye verenlere siyasette yer vermez. Çünkü bu baronlar IMF ile ortak çalışanlardır. Paraları buradan getiriyorlar. Söyledikleri isimlerden biri Paşinyan'ın danışmanı. Ermenistan şu an bitti. Türkiye'de bu millet AK Parti'den iradeyi alıp size vereceğini mi zannediyorsunuz.

Ortada vizyon adına tartışılacak herhangi bir teklif, program, yaklaşım olmadığı için konu hakkında daha fazla nefes harcamaya da gerek duymuyoruz. Biz vizyonda, programda, projede yarışabileceğimiz bir seçim süreci yaşayacağımızı umut etmek isterdik. Maalesef bir kez daha hüsrana uğradık. Anlaşılan o ki biz bu seçimde yine kendimizle, kendi yaptıklarımızla, kendi programlarımızla yarışacağız.

Her seçim öncesinde terör örgütleriyle, uluslararası kuruluşlarıyla, medyasıyla, tetikçi kalemleriyle, sosyal medyasıyla, sokak dedikodularıyla AK Parti aleyhine linç kampanyaları yapılmıştır. Son günlerde yaşadığımız hadiseler, bize aynı durumla bu seçimde çok daha fazlasıyla yine karşılaşacağımızı gösteriyor. Hep söylediğimiz gibi biz bugüne kadar milletimizin üzerinde bir güç tanımadık, tanımıyoruz. Biz kendi işimize dört elle sarılacağız.”

Hibya Haber Ajansı

 
Uluslararası piyasalar
 
11 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Nebati: "1 milyon denetim hedefine ulaştık"
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 1 milyon mükellef nezdinde denetim ...
Aydemir: 'Milletimiz ferasetiyle gerçekleri görüyor’
Milletvekili Aydemir, ‘Fikir, proje ve eserleriyle bu ülkeye katkı sunmuş ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World Forum’da konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen TRT World Forum'da konuştu.
 
Akdeniz'de deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu.
Diyanet: "Çocukların rüşt yaşına gelmeden evlendirilmeleri söz konusu olamaz"
Diyanet İşleri Başkanlığı, 6 yaşında İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur ...
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Tanklar kime yol veriyorsa, diktatör odur”
AK Parti Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde düzenlediği ...
 
Aile ve Sosyal Hizmetler Enstitüsü kuruluyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ülke genelinde aile bütünlüğünün ...
Halk eğitim kurslarında, istihdam ve dijitalleşme hamlesi başlıyor
Milli Eğitim Bakanlığı'nın hayat boyu öğrenme kapsamında faaliyetlerini ...
İletişim Başkanı Altun: "Teoman Duralı felsefeyi çok ciddi ve disiplinli bir çaba olarak ele aldı"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Şaban Teoman Duralı ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri