Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
20 ilde “Kıskaç-11” operasyonu: 70 gözaltı
20 ilde “Kıskaç-11” operasyonu: 70 gözaltı
Adalet Bakanı Tunç: Hakkı ve adaleti haykırmaya devam edeceğiz
Adalet Bakanı Tunç: Hakkı ve adaleti haykırmaya devam edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
HABERLER>SİYASET
14 Ekim 2018 Pazar - 08:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İş Bankası hissesi Meclise gelecek, MHP de buna destek verecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İş Bankasındaki hissesi ile ilgili konunun Meclis'e getirileceğini ve MHP'nin de buna destek vereceğini açıkladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:  İş Bankası hissesi Meclise gelecek, MHP de buna destek verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 41 başlıktaki yüzlerce tesisin de aralarında bulunduğu toplam 1 milyar 640 milyon TL'lik yatırımların toplu açılış töreni için Kayseri Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Kemal hastanelerde ameliyat yapılmıyormuş. Yasaklanmış. Bu ne meram adamdır. Bu zannediyor ki hala SSK Genel Müdürü olduğu zamanları hatırlıyor. Artık Türkiye'de Bay Kemal'ın SSK Genel Müdürü olduğu dönem yok. Sen ölüleri rehin alıyordun. Ben CHP'ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum. SSK Genel Müdürüyken bu ülkenin evlatlarını hastanelerde sürüm sürüm süründürdü. Ölüleri rehin aldı. Şu anda Kayseri'deki şehir hastanesini adam adeta suçluyor. Bay Kemal yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Senin hayatın bu akşam yalan sabah yalan. Artık bu millet senin yalanlarını yutmayacak. İnşallah 5,5 ay sonra Mart yerel seçimlerinde sana gereken cevabı da verecek. Kayseri İstikrarın, güvenin, huzurun, yatırımın, ticaretin manasını iyi bilir. Mesele ülkenin ve milletin bekası olduğunda kimin vanıldığını, kimin de yürekten konuştuğunun ayrımını Kayseri iyi yapar. Dünyada dengeler yeniden oluşturuluyor. Bunlar aileme, partime iftira atmakla uğraşıyor. Bölgemiz cayır cayır yanıyor. Bunların gözü parti içinde koltuk kavgasından başka bir şey görmüyor. 4 milyon mülteciyi biz besliyoruz. Onlara ev sahipliğini biz yapıyoruz. Batılı kapıları kapatırken biz kardeşlik kapılarını açıyoruz. Türkiye tarihindeki en büyük değişimi yaşıyor. Şu anda bir kısmı Kayseri'de yetişen kahraman askerlerimiz sınırlarımızın ötesinde başarı üstüne başarı kaydediyor. Bunlar üzüntü yaşıyor. İdlip'teki başarıdan dolayı tüm dünya bizi kutladı, Ana Muhalefet bir söz edemedi. Zeytin Dalı Harekatında neredeyse operasyonu engellemeye çalışacak kadar kopuk bir görüntü sergilediler. Yurt dışına gittiklerinde ülkesini seven vatandaşlarımızla değil Hansla, bu ülkele hakaret edip bu ülkeden kaçan ajanlarla bir araya geliyorlar. Terör örgütü mensuplarının etkinliklerine katılıyorlar. Bu ülkede ne kadar vatan millet düşmanı varsa hepsiyle el ele koyun koyuna oluyorlar. Ben bunları deyince CHP terör yandaşlarıyla el ele yürüyor deyince rahatsız oldular. Laf ola beri gele yok. Ana muhalefetin başındaki zat güya adalet yürüyüşü yaptı koluna girenler tescilli terör yandaşlarıydı. Son 17 yıldır ülkemizdeki Ana Muhalefet partisinin en büyük başarısı maalesef her evden bir oy diyerek bölücü örgütün güdümündeki partiyi meclise sokmaktır. Bununla kalmadılar mahalli idareler seçimlerinde kimi belediyeleri onlara peşkeş çekmeye hazırlanıyorlar. Türk milletini hiç tanımadıkları için yüzde 25'in üzerine çıkamıyorlar" dedi. 

"İş Bankası hissesi Meclise gelecek" 

"Eğer teröre bulaşmış olanlardan kalkıp da belediye başkan adayı yapanlar çıkacak olursa şu anda kayyum atanan yerlerdeki ilkemiz neyse aynı ilkeyi Türk hukuk sisteminde işleteceğiz" diyen Erdoğan, "Öyle bu milletin parasını biz belediyeye verelim Kandil'e gitsin yok böyle bir şey. Biz devletin parasını verelim de bu teröristlere makine alsınlar o güzel şehirlerimizi kanallarla donatsınlar. Yok böyle bir şey. Müslüman bir delikten bir kere sokulur. 2019 Mart'ında bunlar milletimizden bir şamar daha yiyecek. Ellerindeki mevcut milletvekilliği, ekmek elden su gölden yaşayıp gitmektir. Kılıçdaroğlu'na açtığım davalarda kazanan paraları kendi cebinden mi yoksa CHP'nin kasasından mı ödedi? Bunu da açıklamaya davet ediyorum. Aslında CHPlilerin sorması lazım. Sorumluluk yok. Dertlenmek yok. 

İş Bankası'ndan Gazi Mustafa Kemal'in CHP hissesi olarak yüzde 28'e yakın bir hisse olayı var. Bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk CHP alsın diye yapmadı. Hazineye gitsin diye yaptı. CHP'nin 4 üyesi ile bunun kontrollüğüne zemin hazırlandı. Meclise bu konuyu getiriyoruz. AK Parti olarak getiriyoruz. MHP de destekleyeceğini açıkladı. Meclisten bunu çıkaracağız ve bu hissenin Türkiye Cumhuriyeti Hazinesine devrini sağlamış olacağız. Tutuştu. Bunu biz kullanmıyoruz ki diyor. Ya bir de kullanacak mıydın? Bir an önce meclisimizden bu geçecek ve ardından hazinemize İş Bankası bunu ödeyecek" ifadelerini kaydetti.  

 
Bakan Soylu'dan 8 şehit için talimat: 'Arkadaşlarımızın intikamını çok acı alacaksınız'
 
Trump'tan Cemal Kaşıkçı açıklaması: 'Ağır cezalar uygularız'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dışişleri Afganistan'daki terör saldırısını kınadı
Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’ın Tahar vilayetinde bugün bir seçim mitinginde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Irak ve Suriye tezkeresi Resmi Gazete'de yayımlandı
Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak ve Suriye'deki terörist unsurlarla ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'un kurtuluş yıl dönümünü kutladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun ...
Bakan Pekcan: 'Almanya ile ilişkilerde duvarları yıkacağız'
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Almanya ve Türkiye olarak aramızdaki ekonomik ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan McKinsey açıklaması: Danışmanlık hizmeti almayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tüm arkadaşlarımıza söyledim, bunlardan ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İşte o zaman külahları değişiriz
AK Parti'nin Kızılcahamam kampındaki istişare toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ...
Münbiç'te ortak devriye için ABD ile Türkiye eğitime başladı
Resmi bir ziyaret için Paris'te bulunan ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 8-9 Ekim tarihlerinde Macaristan’a ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri