Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, bu iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, bu iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü
Dışişleri Bakanlığı, 1915 olayları hakkında yapılan açıklamaları reddetti
Dışişleri Bakanlığı, 1915 olayları hakkında yapılan açıklamaları reddetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’i resmi törenle karşıladı
Türkiye Expo 2023 Doha’da AIPH Uluslararası Büyük Ödülü’nü kazandı
Türkiye Expo 2023 Doha’da AIPH Uluslararası Büyük Ödülü’nü kazandı
HABERLER>SİYASET
31 Aralık 2017 Pazar - 10:24

Biz dava arkadaşı değil miyiz? Yazıklar olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu’dan KHK tartışmalarına sert cevap verdi: 16 Nisan’da da bu kampanyaya katılanlar ‘Evet’ demedi. Nasıl oluyor da bir anda Bay Kemal’in kayığına biniyorsunuz. Yazıklar olsun!

Biz dava arkadaşı değil miyiz? Yazıklar olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kastamonu İl kongresinde önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, son KHK’yı eleştiren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve mesajını paylaşanlara çok sert cevap verdi: Bir gürültü çıkardılar. Bana göre büyük bir gürültü değil. Tuhaf kampanyalar başlatıldı. Hatta içimizden bazıları da bu kampanyaya katıldı. Yapmamaları gerekirdi. Ama bu katılanların ne yazık ki 16 Nisan’da da aynı kampanyaya katıldığını görüyoruz. 16 Nisan’da da bugün bu kampanyaya katılanlar o zaman ‘evet’ demediler, ‘hayır’ dediler. Çünkü onlar bu işleri çok iyi biliyorlar.

Kemal’in kayığına nasıl binersiniz? 

Ya biz bir yolda beraber aynı dava arkadaşı değil miyiz, gönüldaş değil miyiz? Nasıl oluyor da bir anda affedersiniz gidip Bay Kemal’in kayığına biniyorsunuz. Nasıl olur? Hele ana muhalefetin bir Muğla milletvekili var ki terbiyesiz, ahlaksız ifadelerle benim milletime saldırmıştır. Üstelik de güya hukukçu olan bu kişi, şu ana kadar çıkan hiçbir KHK’yi okumamıştır. Cehalet paçalarından, terbiyesizlik bunların suratından akıyor. Partisinin başındaki zata özenmiş olacak ki, bu şekilde ortaya atılıp milletimize saldırma cüreti gösteriyor. Tabii biz bunların tıynetini, cibilliyetini çok iyi bildiğimiz için açıkçası yaptıkları terbiyesizliğe şaşırmadık. Bizi şaşırtan, hiç beklemediğimiz bazı gelişmeler. Bu husumet kervanına bizim dava arkadaşlarımızdan bir kısmı nasıl katıldı, yazıklar olsun. 

Börekçiye ziyaret! 

AK Parti Kastamonu 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine börek ikram etmek isteyen esnafı geri çevirmedi.

Zil takıp oynamalarına vesile oldunuz! 

696 sayılı KHK’nin 121. maddesiyle ilgili tartışmalara bazı dava arkadaşlarının katılmasını eleştiren Erdoğan, “Biz fazla bir şey söylemeyeceğiz ama lütfetsinler de bunu da söyleyelim. Birilerinin zil takıp oynamasına vesile oldukları için yazık olsun. Onlar zil takıp oynuyorsa herhalde iyi yolda değilsiniz” dedi.

Bunun adı fırsatçılık

“Diyelim ki bu kararnamede özellikle geçen ifadenin sıkıntısı yeni anlaşıldı” diyen Erdoğan şöyle devam etti: Yapılacak iş gayet basittir, ilgili yerlere bu görüşler iletilir, konuşulur, tartışılır ve gereği yapılır. CHP’nin ve terör örgütlerinin sırf millete hakaret etmek için açtıkları bir yoldan gitmenin adı olsa olsa fırsatçılıktır.

Hata varsa düzeltilir eksik varsa giderilir

Ortada bir hata varsa düzeltileceğini, eksik varsa giderileceğini, talep varsa karşılanacağını dile getiren Erdoğan şunları kaydetti: Biz bunu akşam yatıp, sabah çıkarmadık ki. Haftalarca bunun üzerinde Cumhurbaşkanlığı olarak da hükümet olarak da ve parti olarak da bunun üzerinde çalıştık. Biz bay Kemal’in partisi miyiz? Öyle aklına geldiği zaman konuşanlardan değiliz. Bizim tepkimiz, ülkemizin ve milletimizin bekasını temsil eden rabiamıza yönelik saldırılara ve bunlara verilen sinsi desteklerdir. Herkesi, Türkiye’nin içinden geçtiği dönemin nezaketine uygun hareket etmeye, küçük hesaplardan uzak durmaya davet ediyorum.

Buraya gelirse 251 şehidin acısını sorun

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kahvesini içip darbeyi televizyondan izleyenden ne beklersin” dedi.

“Ana muhalefetin başındaki zatın 15 Temmuz şehitlerinin yanında değil de onları şehit eden hainlerin yanında durduğunu görüyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: Çıkmış diyor ki tek tip kıyafet giyenlerin yakınları üzülmeyecek mi? Ya sen ne cins bir adamsın. Sen benim şehitlerimi gazilerimi düşünmüyorsun. 

Kaçtın gittin işte! 

Kahvesini içip darbeyi televizyondan izleyenden ne beklersin. Veriyorlar eline 3-5 paçavra onları sallayarak güya muhalefet yapıyor. Buraya geldiğinde ona 15 Temmuz şehidi Ayşe Aykaç ve onunla birlikte Kastamonu’nun 15 Temmuz’da verdiği üç şehidin ve 251 şehidin, gazilerin hesabını sorun. Bu cibiliyet meselesi. Biz bu noktaya 40 yıllık bir siyasi mücadele ile geldik. Bay Kemal gibi gökten zembille inmedik. Tüm terör örgütlerine destek verdi, PKK, FETÖ’yle kol kola yürüdü! 

CUMA FRANSA’DAYIM

3 kuruşluk menfaat için millet düşmanlarıyla payandalık yapmayız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinop’ta yaptığı konuşmada şunları kaydetti: Milletimiz nasıl 16 Nisan’da kendisini İzmir’de denize dökmekten bahsedenleri sandığa gömmüşse, 15 Temmuz kahramanlarına küfür edenleri de 2019’da aynı akıbete uğratacaktır. Biz CHP gibi 3 kuruşluk menfaat için millet düşmanlarına payandalık yapamayız. Bizim medya baronlarına, terör ağalarına minnet borcumuz yok.

YÜZÜMÜZE BAŞKA, REELDE BAŞKA

Vize krizini kendi başlattı kendi bitirdi

“Vize krizini kendileri başlattılar ama şimdi de sağ olsunlar kendileri bitirdiler. Ne güzel. Biz böyle bir vize krizi istemedik ki. Suriye meselesinde de aynısının olmaması için bir sebep yoktur” diye konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: Artık bir şey bizi özellikle rahatsız ediyor, yüzümüze başka konuşulmasından, gözümüzün önünde başka işler yapılmasından bıktık, usandık. Bizzat şahsıma bölgedeki örgütlere silah verilmeyeceği söylendiği günden beri yüzlerce tır değil, 4 bini aşkın tır, silah yüklü, zırhlı taşıyıcı yüklü TIR’lar gitti. Bunlar Suriye’de sınırlarımız boyu dağıtılmakla kalmadı, bir de önümüzdeki yılın bütçesine bu iş için ödenek konuldu. Aldığı bu destekten dolayı şımaran bölücü terör örgütünün azgınlığı her geçen gün artıyor. Dolayısıyla artık sözün bittiği yerdeyiz. Bundan sonra sadece ve sadece icraata, uygulamaya bakacağız.

DEAŞ’a ne yaptıysak YPG’ye de aynısını yapacağız

“Madem Suriye’de her şey güllük gülistanlık, 3 milyonun üzerinde insan niye bizim topraklarımızda yaşamaya devam ediyor? Çünkü biz de, bu insanlar da biliyor ki sınırın öte tarafında sadece örgüt isimleri, sadece örgüt işaretleri değişiyor, zulüm baki” diyen Erdoğan şöyle devam etti: Dün zalimin adı rejimdi, dün zalimin adı DEAŞ’tı, bugün zalimin adı YPG/PYD’dir. Biz DEAŞ’a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacak ve mutlaka sınırlarımızın ötesini güvenli hale getireceğiz. Biz Suriye’de Rusya ve İran’la nasıl çalışıyorsak ABD ile de çalışmak isteriz. Bize bir adım atana biz misliyle mukabele etmekten çekinmeyiz. Aramızda çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.

OPERASYON YAKINDA! 

Bu süreçte kimse ayağımıza dolanmasın! 

Erdoğan: Biz terör örgütünü çok da uzak olmayan bir tarihte iteleyeceğiz. Bölgedeki herkes artık bunu kabullenmeli ve ayağımıza dolanmamalı. Bu nedenle Suriye’deki terör örgütlerine bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz. Biz gelmeden pılınızı pırtınızı toplayın gidin.

PUTİN’DEN ERDOĞAN’A YENİ YIL MESAJI: 

Ortadoğu’da terörün yayılmasını engelledik

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği yeni yıl mesajında, Ankara ile Moskova’nın bölgesel ve küresel konulardaki iş birliğine devam edeceğini belirtti. Putin, iki ülkenin birlikte attıkları adımlar sayesinde Ortadoğu’da terörün yayılmasının engellendiğini vurgulayarak, “Attığımız adımlar sayesinde Suriye’de siyasi sürecin başlaması için gerekli koşulları oluşturduk. Rusya, Türkiye ile bölgesel ve küresel konulardaki yapıcı iş birliğine devam etmeye hazırdır” ifadelerini kullandı. 

 
ÖSO'ya bağlı yaklaşık 30 alt grup, Azez'de Milli Ordu adı altında birleşti
 
Kılıçdaroğlu'nu koltuk korkusu sardı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'asgari ücret' değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni asgari ücreti değerlendirerek, ...
Başbakan'dan Yunanistan'a 'ada' uyarısı!
Başbakan Binali Yıldırım, "Yunanistan Ege’de ‘cinlik’ yapmaya kalkıyor. ...
Bakan Arslan 3. havalimanı için tarih verdi: İlk etabı 29 Ekim 2018'de açılacak
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "İstanbul yeni ...
 
Bakan Özhaseki: 'Bıraksanız birinci dereceden sit alanlarında inşaatlar başlayacak'
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İhlas Holding’e bulunduğu ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Esad devlet terörü estirmiş bir teröristtir'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Esad devlet terörü estirmiş bir teröristtir” dedi.
Büyükşehir’de değişim sürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın belediye bünyesindeki üst ...
 
5 soruda kent gündemi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Ankarakart’a tüm toplu taşıma ...
Abdülhamit Gül’den KHK açıklaması
Sivillere yönelik hukuki ve idari sorumsuzluk getiren KHK düzenlemesi ...
Erdoğan: 'Türkiye olarak kazan kazan ilkesiyle hareket ediyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "500 milyon dolar olan ekonomik işbirliğimiz ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri