Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
20 ilde “Kıskaç-11” operasyonu: 70 gözaltı
20 ilde “Kıskaç-11” operasyonu: 70 gözaltı
Adalet Bakanı Tunç: Hakkı ve adaleti haykırmaya devam edeceğiz
Adalet Bakanı Tunç: Hakkı ve adaleti haykırmaya devam edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
HABERLER>SİYASET
9 Haziran 2018 Cumartesi - 16:24

Aydemir: Hınıs kardeşlik coğrafyasının zirvesi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Mekke ile aynı meridyeni paylaşan Erzurum, her zerresiyle mübarektir. Kardeşlik coğrafyasının zirvesi Hınıs’a ait engin değerler deryasının götüreceği yere gitmek şereftir.’ dedi.

Aydemir: Hınıs kardeşlik coğrafyasının zirvesi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Mekke ile aynı meridyeni paylaşan Erzurum, her zerresiyle mübarektir. Kardeşlik coğrafyasının zirvesi Hınıs’a ait engin değerler deryasının götüreceği yere gitmek şereftir.’ dedi.


HINIS DADAŞ VİCDANININ İFADESİ
Birlik, beraberlik ve kardeşlik hasletlerinin bir iman ve vicdan sonucu olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bizi bölmeye çalışanlara lanet; dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bir namus telakkisi içinde koruyan ve muhafaza ederek yüreklerinden yansıtan her biri bir iman kalası olan Hınıslı kardeşlerimin geçmişlerine rahmet, hanelerine bereket olsun.’ niyazında bulundu.


AYDEMİR 2. KEZ HINISLILARIN KONUĞU OLDU
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir seçim çalışmaları kapsamında Hınıs’ın ikinci kez konuğu oldu. Hınıs AK Parti ilçe Başkanı Memet Sönmez ve AK Parti heyetiyle, tüm seçim çalışmalarının merkezi olarak gördüğü Hınıs’ta, Kızılahmet, Kongur, Akçamelik, Yeşilyazı, Tellitepe, Erbeyli köylerini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Hınıslı dadaşlarla yüreğini buluşturdu, köylerdeki kanaat önderlerinin görüşlerinden müstefid oldu, meşverette bulundu.


HALİLÇAVUŞ VE KIZILAHMET ZİYARETİ
Halilçavuş beldesi muhtarı ve azalarla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Halilçavuşluların yeni döneme dair beklentilerini tespit etti. Daha sonra Hınıs Kızılahmette Hınıslı dadaşların misafiri olan Milletvekili Aydemir, 24 Haziran seçimlerinin ehemmiyetini paylaştı, Köy halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik minnet ve şükran hislerine ortak oldu. KIzılahmetteki istişade ulaşıma dair AK Yatırımları anlatan Aydemir, ‘Kızılahmetli kardeşlerimle, iktidarımız döneminde 362 Milyar TL ulaştırma yatırımı yaptığımızı; bölünmüş yol ağı uzunluğunu 6 bin kilometreden 26 bin kilometreye çıkardığımızı not ettik. Hakşinas hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye minnettar. Biz de onların hakkı teslim eden feraset ve basiretlerine minnettarız.’ yorumunu yaptı.


AYDEMİR KONGUR’UN KONUĞUYDU
Milletvekili Aydemir ve Hınıs AK Parti Teşkilatının ikinci durağı Kongur köyü oldu. Kongur’da her halleri ve duruşlarıyla bir Müslümanlık kemalini temsil eden yaşlıların duasını alan Milletvekili Aydemir, köy sakinleriyle gündeme dair sohbet etti. Milletvekili Aydemir, ‘Hınıs Kongur Köyündeki yaşlı insanlar, “2003 yılında Sağlık Hizmetlerinden memnuniyet oranının yüzde 39 iken AK Parti ile birlikte bunun 78’lere çıktığını” söylediler. Yüzde yüzlük bir artış. Teşekkürü, 24 Haziran’da sandıklara yansıtacaklarını not ettiler. Hürmet ve muhabbetlerimizi sunarak Kongur’dan ayrıldık.’ dedi.


HINIS YEŞİLYAZI’DA AK İSTİŞARE
Hınıs Yeşilyazı köyüne misafir olan Milletvekili Aydemir, AK Parti döneminde Erzurum ve Hınıs özeli dairinde gerçekleştirilen yatırımları anlattı, kamu yatırımları tamamlanma süresine dair paylaşımda bulundu. Aydemir yaptığı açıklamada, ‘ Altyapı çalışmalarının tam gaz sürdüğü bu güzel köyde, Yeşilyazımızda Kamu yatırımlarının tamamlanma süresinin AK Parti’den önce 8,5 yıl iken 2018 de 3,5 yıla düştüğünü hatırlattık. Çağlar üzerinden sıçrayan ülkemizi seviyoruz, tıpkı Yeşilyazılılar gibi. Ahde vefa, hizmete teşekkür ve hizmetleri gerçekleştirenlere sadakati gördük Yeşilyazı’da. Şükran, şükran ve şükran.’ ifadelerine yer verdi.


AKÇAMELİK’TE AK MUHABBET
Milletvekili Aydemir’İn konuğu olduğu Akçamelik’te sohbet gündemi eğitimdi. Mezralara kadar uzanan eğitim yatırımlarına müteşekkir olduklarını kaydeden Akçameliklilerle 24 hazirana değgin tespit ve öngörü paylaşımı yapan Milletvekili Aydemir, ‘Hınıs Akçamelik Köyü ziyaretimiz, muhtar ve köylülerin zirveye varan muhabbet yaklaşımlarıyla geçti. Burada, AK Parti olarak, öğretmen sayısını 510 binden 904 bine yükselttiğimizi, eğitime verdiğimiz ehemmiyetin büyük olduğuna işaret ettik. Akçamelik’de de AK önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız’a vefa, onun ifade etitği mana ve değerlere bağlılık zirvedeydi. Rabbim hepsinden razı olsun.’ dedi.


TELLİTEPE, EDEP VE İRFAN TEMSİLCİLERİ
Aydemir’in Akçamelik sonrası diğer menzili Tellitepe oldu. Köy sakinlerinin Hınıslılık manasında yüksek edep ve irfan temsilcisi olduklarına kayıt düşen Milletvekili Aydemir, ‘Tellitepe Hınıs’ımızın bir başka güzel köyü... Talepleri makul, yaklaşımları ak’ça... Bunca yatırıma karşın bereketin yağışını tefekkür ettik ve @Akparti ‘den önce piyasalardan 9 aylığına borçlanabiliyorken şimdi bu süre 71 ay olmuş... Fiili ve kavli dualara şükür. Tellitepe sakinlerine teşekkür.’ vurgusunda bulundu.


AYDEMİR ERBEYLİLİLERLE GÜNDEMİ PAYLAŞTI
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir’in Hınıs’a gerçekleştirdiği 2. Ziyaret kapsamında son durağı Erbeyli oldu. ‘Erbeyli ismile müsemma bir belde, dadaşça bir üslup ve birlik beraberlik inancı hakim. Hepsi birer iman eri. ‘ nitelemesinde bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Hınıs köy ziyaretimizde son durak Erbeyli’de Belediyemizin tertip ettiği iftar öncesi verimli istişareler yaptık. Dünyanın gıpta ile izlediği AK Parti iktidarlarının köye ve köylüye yaklaşımına milletimiz de minnettar. Biz de Erbeylililere ve Hınıslılara minnettarız.’ dedi.


HINIS’TA İFTAR BİR BAŞKA GÜZEL
Gittiği köylerde özellikle çocuk ve gençlerin özel sevgisine mazhar olan Milletvekili Aydemir köy ziyaretleri sonrasında Yürekseven Ailesinin iftar neşve ve coşkusunu paylaştı. Aydemir, ‘Hınıs’ta iftar dost hanesinde yapılır. Kardeş mesabesindeki Kasım Yürekseven, Deniz ve Aysel Hanoğlu gani gönülleriyle bütün AK Parti heyetine eşsiz sofra sundular. Minnettarlığımızın hududu yok! İlanihaye, huzur, bereket ve iyilikle kuşansınlar inşallah. ‘ niyazında bulundu.

 
E-5’te tehlikeli yolculuk!
 
Şırnak’ta hain saldırı: 1 şehidimiz var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan'dan önemli OHAL ve af açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, OHAL'in kaldırılmasıyla ilgili olarak, ''Sayın ...
Sorunlar doğru tespit edilmeli
İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı avukat Hasan Seymen, 24 Haziran’daki ...
AK Parti Sözcüsü Ünal: 'Yeni dönemde bedelliyi gündemimize alacağız'
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Yeni cumhurbaşkanlığı sistemine geçişten ...
 
Bakan Soylu: Kandil'in alınması vazgeçilmezimizdir
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kandil'in uzak bir hedef olmadığını, bir ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Biz yapacaklarımızı, onlar yıkacaklarını anlatıyor'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin seçim meydanlarında yaptıklarını ...
Seçimlere 18 gün kala son anket yayınlandı
Seçimlere 18 gün kala yayınlanan ankette; Cumhur İttifakı`nın oy oranı belli oldu.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Onlar da ikramiye ve zam alacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emeklilik için başvuru yapan ancak henüz işlemleri ...
Bozdağ: Türkiye Kandil'e girebilir her an her şey olabilir
Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Ramazan Bayramı'nın Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle ...
İnce'nin 'Gülen' iddialarına Bakanlık'tan açıklama
Adalet Bakanlığı, "CHP heyetine, Bakanlığımız bürokratları tarafından ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri