Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>GÜNDEM
11 Ağustos 2022 Perşembe - 13:17

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, “Bizdeki seçmen bilgileri YSK’nın elinde yok, her seçmeni biliyoruz” sözlerine cevap verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ dan Kılıçdaroğlu na yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, “Bizdeki seçmen bilgileri YSK’nın elinde yok, her seçmeni biliyoruz” sözlerine cevap verdi. Yüz Yüze 100 Gün" projesi kapsamında Tuzla’da bulunan Hamza Dağ yaptığı açıklamada,” CHP Genel Başkanı dün, ‘YSK’nın elinde dahil bizdeki veriler yok’ diyerek 60 milyona yakın seçmenin kişisel verilerini bir şekilde aldıklarını ifade etmiştir. Bu çok ciddi bir meseledir. Bunun üzerine biz sonuna kadar gideceğiz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı "Yüz Yüze 100 Gün" projesi çerçevesinde bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti mensupları İstanbul’da mahalle mahalle gezerek seçmenlerle buluşuyor. Bu proje kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur ve Ak Parti Tuzla Teşkilatı, Tuzla’nın mahallerini dolaşarak vatandaşlar ile sohbet etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur ile beraber önce Aydıntepe Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Daha sonra Aydınlı Oto Sanayi Sitesi’ne geçen Hamza Dağ, oto sanayi esnafını ziyaret etti. Buradaki ziyaretini tamamlayan Hamza Dağ, beraberindeki heyet ile birlikte İçmeler Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, İçmeler AK Nokta’daki çalışmaları inceledi. Aydınlı’daki incelemelerinin ardından Hamza Dağ beraberindeki heyet ile birlikte Tuzla Konaşlı Hz. İmam Ali Cemevi’nde Muharrem Orucu iftarına katıldı.

“TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TEŞKİLARIMIZ MİLLETİMİZ İLE BİR ARADA OLUYOR”

Tuzla ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,” İstanbul teşkilatımızın başlatmış olduğu Yüz yüze 100 gün projesi kapsamında Tuzla ilçemizde ziyaretlerde bulunduk. Sabah teşkilatımız ile bir araya geldik. Sanayi sitemizde esnaf gezdik. Aydıntepe Mahallemizde esnaf gezisi yaptık. Şimdi İçmeler Mahallemizde halkımız ile bir aradayız. Ak Parti kurulduğu günden bugüne milleti ile iç içe olmuş bir siyasi partidir. Recep Tayyip Erdoğan’ın 40 yılı aşkın siyaseti de tamamen buna dönük bir siyasettir. Pandemi bu şekildeki programlarımızı zayıflatmış olsa da pandemi etkisini azaltır azaltmaz hızla bu çalışmalara başladık. Türkiye’nin her yerinde teşkilatımız harıl harıl milletimiz ile bir arada oluyor. Bunun için de ben hem Tuzla teşkilatımıza hem de İstanbul teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi

“HDP’NİN SÖZLERİNE CHP VE YA İYİ PARTİ ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR”

Hamza Dağ,” Biz bu şekilde milletle bir arada onların dertleri ile dertlenirken şurada 4 günlük süre zarfında muhalefetin gündem olduğu konulara baktığımız zaman muhalefetinde nelerle iştigal olduğunu görmüş oluyoruz. Birincisi hem HDP’nin Diyarbakır mitinginde, hem de İstanbul mitinginde CHP’ye ve İyi Parti’ye çağrıları olmuştu. Bu çağrılar ile ilgili ne CHP’den ne de İyi Parti’den bu vakte kadar bir ses çıkmadığını görüyoruz. Helalleşme adı altında söylenmiş sözlere HDP’den bir takım sözler ortaya konulmasına rağmen CHP ve ya İyi Parti bu konuda üç maymunu oynamaya devam ediyor. Yine muhalefetin 6’lı masa temsilcilerinden birisi Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı bir gazeteciyi canlı yayında tartaklıyor. Bu şekilde gündeme geliyor. Bu konu ilgili bugüne kadar hem kınama ile alakalı bir sözün ortaya konulmadığını görmüş oluyoruz” dedi.

"Sokak sokak, cadde cadde gezmeye devam ediyoruz”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz aylarda elektriği kesilen evi ziyaret ettiğini ve bu evin aslında elektriğinin kesik olmadığını belirten Hamza Dağ,” Bundan birkaç ay önce CHP Genel Başkanı ülkede kaos oluşturmak için insanları, halkımızı elektrik faturalarını ödememeye davet etmişti. Halkımızdan bu çağrıya destek gelmeyince elektriği kesilmiş olanların evlerini ziyaret ediyorum diye bir süreç başlattı. Ankara’da ziyaret etmiş olduğu evin elektriğinin kesik olmadığı, kendileri tarafından bir takım vaatlerde bulunulduğu, bu vaatlerin de yerine getirilmediği, ziyaret etmiş olduğu ev tarafından yalanlanmasına rağmen biz hiçbir şekilde bu parti genel başkanından Kemal Kılıçdaroğlu’ndan konuyla alakalı bir açıklama zaten beklemiyoruz da bir utanmaya dair bir hareket şu ana kadar görmedik. Yine mecliste CHP’ye katıldı diye rozet takmış oldukları muhtarın Kayseri’nde benim bir takım vaatler ile kandırdılar, ben MHP üyesiyim, CHP’ye üye olmadım açıklaması yapmasına rağmen bu konu ile alakalı bu dakikaya kadar bir açıklama görmedik. Yani biz, 20 yıldır iktidar olan, 21 yılı tamamlamak üzere olan bir siyasi parti olarak ülkemizin her karışında hizmetleri olan bir siyasi parti olarak sokak sokak, cadde cadde gezmeye devam ediyoruz” dedi.

“Kişisel verilerin alınması çok ciddi bir meseledir”

Hamza Dağ,” Yeni meseleleri gündeme alarak bunlarla ilgili çözümler üretiyoruz. Ama karşı tarafta darmadağın olmuş bir 7’li masa, birbirine sürekli olarak laf atan, sessizliğe bürünerek bu gündemi dağıtacakmış gibi düşünen bir 7’li masa, yalan üzerine inşa eden bir 7’li masa ve kabadayılık yapan bir 7’li masa görüyoruz. Daha da büyük garabeti CHP Genel Başkanı dün, ‘YSK’nın elinde dahil bizdeki veriler yok’ diyerek 60 milyona yakın seçmenin kişisel verilerini bir şekilde aldıklarını ifade etmiştir. Bu çok ciddi bir meseledir. Bunun üzerine biz sonuna kadar gideceğiz. Şu 5 günlük süre zarfında muhalefet kabadayılıkla, yalanla, birbirlerine bir takım ithamlarla ve kişisel verileri ele geçirmekle gündem olmuştur” dedi.


Hibya Haber Ajansı

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile görüştü
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Pahor ile ortak basın toplantısı düzenledi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ...
TBMM Başkanı Şentop: "İnsani bütün sorunların sebebi küresel sistemin işlevsiz yapısıdır"
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 13. Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu.
Yunanistan'ın göçmenleri Türk kara sularına ittiği anlar görüntülendi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), kaçak göçmenlerin bulunduğu botun Yunanistan ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cemevindeki muharrem iftarına katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Gazi Cemevi'ndeki iftar programına katıldı.
İzmir açıklarındaki 8 düzensiz göçmen kurtarıldı
İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, İzmir açıklarında Yunanistan ...
 
Almanya’dan beyin göçü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’nde katıldığı ödül töreni, ...
Bakan Soylu: "Terör örgütünü birbiriyle iletişim kuramaz hale getirdik"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da 13. Büyükelçiler Konferansı'nda konuştu.
KPSS'de yeni takvim belli oldu
ÖSYM, 2022-KPSS ile ilgili yeni sınav takvimini açıkladı.
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
Münir SAATCİ
Münir SAATCİ
Milletvekilleri Belediye Başkanlığına Aday Olmamalı
Vedat Bilgin
Vedat Bilgin
Veda zamanı
Ülker Piriyeva
Ülker Piriyeva
Fransa'nın dış politikası tamamen değişmeli
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri