Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Dışişleri Bakanı Fidan: İran halkının başı sağ olsun
Dışişleri Bakanı Fidan: İran halkının başı sağ olsun
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
Meteoroloji’den toz taşınımı uyarısı
KOOP-DES 2024 yılı ilk destekleri açıklandı
KOOP-DES 2024 yılı ilk destekleri açıklandı
Kalkan-22 operasyonlarında 40 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
Kalkan-22 operasyonlarında 40 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı
Siyasilerden 19 Mayıs mesajı
Siyasilerden 19 Mayıs mesajı
HABERLER>SİYASET
14 Şubat 2011 Pazartesi - 09:59

AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Şubat ayı AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi toplantısı ATO kongre salonunda yapıldı.

AK Parti Ankara İl Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Şubat Ayı İl Danışma Meclis toplantısı ATO toplantı salonunda yapıldı.

Yaklaşık 3000 kişinin katıldığı toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek iki saatlik görsel efekt ve animasyonlarla desteklenen sunumunda yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Gökçek konuşmasının başında kendisinin de söylediği gibi “Adeta teşkilatlara hesap verdi”. 

ALPARSLAN”SEÇİMLER ÖNEMLİ”

Ak Parti Ankara İl başkanı Murat Alpaslan’ın açılış konulmasında, Mısırda demokrasi adına yaşanan gelişmeleri de değerlendirerek halkların taleplerine cevap vermeyenlerin sonunun hüsran olduğunu söyledi. Alparslan “Bu güne kadar girdiğimiz bütün seçimlerden başarılı çıktığımız gibi önümüzdeki süreç de başarımızı göstereceğiz. Ancak teşkilat mensubu olarak üzerimize düşen vazifeleri de yapmayı ihmal etmeyeceğiz.2011 genel seçimleri bizler için çok önemlidir. Bu öneme binaen çalışmalarımızı çok daha fazla yapmalıyız. Omuzlarımızda bulunan sorumluluğun bilincinde olmalıyız. Ak Partisi bu günkü gücündeyse teşkilat mensuplarının katkısı sayesindedir.”dedi.

GÖKÇEK “HUZURUNUZDAYIM”

Ak Parti teşkilat mensuplarına seslenen Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek konuşmasının başında salona hizmetlerle ilgili hesap vermeye geldiğini söyledi. Kentsel dönüşümden, altyapı hizmetlerine, üst yapıya her konuda yaptığı hizmetlere değinen Gökçek “ Ankaralı hemşerilerimizin huzurlu bir kentte yaşamaları için elimizden gelen çabayı ben ve ekibim gece gündüz demeden gösteriyoruz. Yaptıklarımız kadarımızda önemli. Kentimizi yeni gelecek körüklü otobüslerle ulaşımda rahatlatmak istiyoruz. Yeni düzenleme ile açılışını bugün yapacağımız Hacı bayram cemi ve etrafı Hacıbayrama yakışır hale getirildi. Hacı Bayram Camii 1600 kişi alıyordu şu anda 4000 kişi alıyor. Son derece modern tarzda yapılan resterosyan çalışmaları tarihi dokuyu da tahrip etmeden yaptık. Başkenti daha da modern bir kent olarak görmek için gördüğümüz bütün önemli projeleri uyulamaya devam edeceğiz.”dedi. 

KİMLER KATILMDI ?

Ak Parti Ankara İl başkanlığı İl danışma Meclisi Toplantısına ; Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Devlet Bakanı Sait Yazıoğlu, AK Parti Ankara Milletvekilleri Aşkın Asan, Zeynep Dağı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Kazan Belediye Başkanı Lokman Şengül, Haymana Belediye Başkanı Hacı Aysu, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu, il yönetim kurulu üyeleri, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

BAŞER FAALİYET RAPORUNU OKUDU

Toplantıda Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Başer teşkilatın Şubat ayı faaliyet raporunu okudu. Baüşer “ Ankara İl Teşkilatımız Partimizin belirlediği, % 10 hedef üye sayısına en kısa zamanda ulaşma çabasındadır. 14 Ocak 2011 ile 9 Şubat 2011 tarihleri arasında Ankara genelinde 8.344 üye girişi yapılmıştır. Mamak ilçemiz 2.312 üye girişi ile birinci ,Keçiören ilçemiz 1.378 üye girişi ile ikinci, Altındağ ilçemiz ise 1.265 üye girişi ile üçüncü olmuştur.Üye sayılarının seçmen listesine oranla aylık artış miktarına göre ise; Mamak birinci, Pursaklar ikinci ve Altındağ ilçemiz üçüncü olmuştur. Taşra ilçelerimiz bazında ise; Ayaş birinci, Beypazarı ikinci, Nallıhan ilçemiz üçüncü sırada yer almıştır. Ankara genelinde; toplam üye sayımız 276.733 olup yüzdelik oranımız ise; % 8.78’e ulaşmıştır. Ankara genelinde 11.099 sandık da atanan yönetim kurulu üyelerinin sayısı 52.000 kişiye ulaşmıştır. “dedi.

AHDE VEFA

Genel Sekreter Mustafa Başer 19 Temmuz 2009 tarihinden bugüne kadar görev yapan ve Milletvekilliği Seçimlerinde aday olmak için istifa eden; İl yürütme kurulundan Rıza GEZER, Hüseyin AYDIN, Ümit ALTUNTAŞ, Bekir EREN, Hicran SARUHAN, Atilla IRKIÇATAL, Sabahattin KORKMAZ ’ Kadın Kolları İl Başkanımız Tülay SELAMOĞLU’ Yönetim kurulu üyelerimizden; Mustafa KULA, Ertuğrul ERDAL, İlhan YETİŞKİN, Ömer SELVİ, Sevil ÇALIŞKAN, Ahmet GÜL,Bekir HORUZ, Medar ÇOBAN, Çiğdem Orhan SARIKAYA ile İlçe Başkanlarımızdan; Alaattin VAROL, Ercan KINACI, İdris ATALAY’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. İstifalardan sonra il yürütme kurulunda yeni görev alan; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Turhan YILMAZ ’a Seçim İşleri Başkanı Samir ALTUNKAYNAK’ a , Tanıtım ve Medya Başkanı Hayri ÇAĞIR’ a, Dış İlişkiler Başkanı Muhammed HARDALAÇ ’a , Sosyal İşler Başkanı Doğan ÇAĞATAY’ a, Halkla İlişkiler başkanı Meral BOZOĞLU’ na, Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet KIVRAK’ a, başarılar diledi.

 
Hacı Bayram Camii ibadete hazır
 
Fedakar anne amacına ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sayıştay denetleyecek, size gerek yok!
Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Çatak, Ankara ...
Önce fakir sonra zengin olan kız
MHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz ...
Kalıcı İstikrarın Yolu sayı'dan geçer
AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Günümüzde kalıcı ...
 
CHP'nin yeni liderini açıkladı
Kendisini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) uzmanı olarak nitelendiren Anrkara ...
Hükümetten çok büyük vaatler aldım
Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi olan Beypazarı’nda yerel seçimlerde ...
Gökçek: Beypazarı hizmet görecek
Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp’in “Hizmet için ihanet ettim” ...
 
Ankara'da siyaset
12 Haziran'daki genel seçimlere üç ay kala siyasi partilerde adaylarını ...
AK Partiye geçtikten sonra olanlar...
Belediye Başkanı bir süre önce AK Parti’ye geçen Beypazarı’na, Ankara ...
Kılıçdaroğlu'nun kâbusuyum
CHP lideri Kılıçdaroğlu geç saatlere kadar Twitter’da olan Gökçek ile ...
 
ANKARA GAZETESİ
YAZARLAR
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Kandemir üzerinden Genel Merkezi Savunan isim!
İlker Tosun
İlker Tosun
Bahçeli Grupta neye dikkat çekti
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Siyasette Yapay İsimler
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
MİT hainlere darbe vurmaya devam ediyor
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
Sığır beyni taşıyan bir zavallının düşündürdükleri
ANKARA
TWITTER'DA ANKARA GAZETESİ
FACEBOOK'TA ANKARA GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri